Carmen Brumă, alimentele ideale atunci când afară e ger. Sunt benefice tuturor

7 februarie, 2023
Carmen Brumă, sexy în zăpadă jpeg

Carmen Brumă știe să recomande alimentele potrivite pentru o slăbire sănătoasă, iar în sezonul rece îi sfătuiește pe oameni să se îndrepte înspre o serie de produse foarte eficiente, atunci când afară e extrem de frig.

Carmen Brumă nu se ferește de niciun anotimp, căci a învățat exact cum să-și sprijine corpul și ce nevoi are acesta, în funcție de fiecare anotimp.

Carmen Brumă obișnuiește să stea în frig și nu se sfiește nici să renunțe la hainele groase, pentru o ședință intensă de sport afară, în aer liber.

Iată ce recomandă Carmen Brumă românilor, în plină iarnă: acestea sunt ingredientele ce susțin organismul în perioadele reci din an.

Carmen Bruma

Una dintre preferatele multor nutriționiști este supa de oase. Aceasta este foarte benefică și super recomandată când afară e frig. Este o sursă minunată de colagen, sprijină sistemul imunitar și pe cel osos. Nu întâmplător piftia este unul din felurile preferate ale românilor în perioadele Sărbătorilor de iarnă. Însă nu este un aliment rezervat doar pentru Crăciun și Revelion, poate fi consumată oricând. Colagenul din supa de oase este foarte benefic și în răceli, susține refacerea organismului.

Nu întâmplător supa de pui este un remediu infailibil și super recomandat în perioada virozelor.

Carmen Brumă spune că în sezonul rece de mare ajutor sunt usturoiul și ceapa. Două legume bombă pentru imunitate, care nu trebuie să lipsească din meniul zilnic iarna. Mai ales dacă acompaniază o supă sau o ciorbă care abundă în legume, ingredientul esențial în susținerea imunității.

Hreanul și ghimbirul sunt și ele pe listă. Iarna ele ajută la încălzirea organismului, la stimularea imunității, dar și la combaterea inflamațiilor. Ghimbirul acompaniază perfect o limonadă din citrice, iar hreanul se consumă ras drept salată la felul doi. La fel de bine poate însoți murăturile, probiotice esențiale pentru sănătatea digestivă.

Carmen Brumă este specialistă în nutriție și sfaturile sale sunt foarte apreciate în cadrul emisiunii Medicool. De asemenea, ea are nenumărate programe de nutriție pregătite pentru comunitatea sa, dar și programe de sport pentru toate gusturile.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg