Carmen Brumă, alimentele ideale atunci când afară e ger. Sunt benefice tuturor

7 februarie, 2023
Carmen Brumă, sexy în zăpadă jpeg

Carmen Brumă știe să recomande alimentele potrivite pentru o slăbire sănătoasă, iar în sezonul rece îi sfătuiește pe oameni să se îndrepte înspre o serie de produse foarte eficiente, atunci când afară e extrem de frig.

Carmen Brumă nu se ferește de niciun anotimp, căci a învățat exact cum să-și sprijine corpul și ce nevoi are acesta, în funcție de fiecare anotimp.

Carmen Brumă obișnuiește să stea în frig și nu se sfiește nici să renunțe la hainele groase, pentru o ședință intensă de sport afară, în aer liber.

Iată ce recomandă Carmen Brumă românilor, în plină iarnă: acestea sunt ingredientele ce susțin organismul în perioadele reci din an.

Carmen Bruma

Una dintre preferatele multor nutriționiști este supa de oase. Aceasta este foarte benefică și super recomandată când afară e frig. Este o sursă minunată de colagen, sprijină sistemul imunitar și pe cel osos. Nu întâmplător piftia este unul din felurile preferate ale românilor în perioadele Sărbătorilor de iarnă. Însă nu este un aliment rezervat doar pentru Crăciun și Revelion, poate fi consumată oricând. Colagenul din supa de oase este foarte benefic și în răceli, susține refacerea organismului.

Nu întâmplător supa de pui este un remediu infailibil și super recomandat în perioada virozelor.

Carmen Brumă spune că în sezonul rece de mare ajutor sunt usturoiul și ceapa. Două legume bombă pentru imunitate, care nu trebuie să lipsească din meniul zilnic iarna. Mai ales dacă acompaniază o supă sau o ciorbă care abundă în legume, ingredientul esențial în susținerea imunității.

Hreanul și ghimbirul sunt și ele pe listă. Iarna ele ajută la încălzirea organismului, la stimularea imunității, dar și la combaterea inflamațiilor. Ghimbirul acompaniază perfect o limonadă din citrice, iar hreanul se consumă ras drept salată la felul doi. La fel de bine poate însoți murăturile, probiotice esențiale pentru sănătatea digestivă.

Carmen Brumă este specialistă în nutriție și sfaturile sale sunt foarte apreciate în cadrul emisiunii Medicool. De asemenea, ea are nenumărate programe de nutriție pregătite pentru comunitatea sa, dar și programe de sport pentru toate gusturile.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg