Carmen Brumă își menține abdomenul fit. Secretul ei pentru vacanțele all inclusive

14 august, 2023

Vedeta cu trup de model, dar și cu un stil de viață inspirațional, demonstrează pe propria piele că dietele ei și programele de exerciții chiar dau roade.

Carmen Bruma in vacanta    Facebook (23) jpg

De câte ori o vedem pe Carmen Brumă în costum de baie, o admirăm pentru tenacitatea cu care și-a construit un trup armonios, rămânând consecventă rutinei sale sportive, dar și alimentare. Și parcă, de fiecare dată, duce lecțiile despre stil de viață sănătos la un nivel superior.

Uimitor este că și după o pauză de două săptămâni de la obișnuita ei dietă și de la programul ei zilnic de exerciții fizice, Carmen Brumă nu se poate plânge că s-au depus „colăcei” nedoriți și a vrut să împărtășească și cu fanii săi internauți secretul său pentru vacanțele all inclusive.

„După 2 săptămâni la „all inclusive" (Turcia și Grecia), în care mi-am făcut toate poftele, abdomenul meu arată așa. Consider că m-au ajutat următoarele: 1. Am făcut aproape zilnic antrenamentele din programele mele care sunt scurte, intense și se pot face în camera de hotel sau balcon. 2. Am mâncat aproape zilnic desert, DAR la finalul unei mese cu fibre și proteine (după masa de prânz) și am renunțat la masa de seară. 3. Nu am băut deloc alcool (nici nu-i simt lipsa, beau de 2 ori pe an) și m-am hidratat constant doar cu apă.”

Dovada stă în cele câteva fotografii postate din Antalya și Creta, atât cele în costum de baie, cât și cele cu deliciile savurate la vecinii turci și greci, renumiți pentru gastronomie lor plină de savoare, din care fac parte și preparate fresh mediteraneene, dar și deserturi delicioase, îndulcite cu miere și nuci.

Pentru micul dejun, Carmen Brumă a optat pentru combinații lejere de omletă cu brânză de capră, pâine integrală, castraveți, salată, iar la prânz a mâncat pește sau friptură cu legume sau salată, a băut multă apă, iar la un moment a mâncat chiar și o înghețată cu caramel și miere, câteva prăjituri, pentru că știe cât și când să mănânce. Când a sărit peste cină, în dimineața următoare avea poftă de fructe și a mâncat câteva bucățele de ananas, câteva cireșe, pepene și kiwi.

Rezultatul? Silueta ei n-a suferit deloc modificări, iar o comparație între o poză recentă făcută la Costinești și una mai veche, de acum 11 ani, demonstrează că dietele ei și programele de exerciții chiar dau roade.

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

okmagazin paul siewert dnpa8k6TGRE unsplash jpg
Ploom Silver jpg
Nora Seroussi, Cristi Pascu & doamnele cu palarii din par jpg
Vezi aici 3 cheltuieli pe care trebuie să ai în vedere atunci când devii părinte! jpg
Floria 4 (3) png
okmagazine ro robert bye tG36rvCeqng unsplash jpg
29 septembrie 2023
Cum ne alegem bicicleta
buze perfecte jpg
petrecere tineri 492006652 jpeg
Penelope Cruz la Lancome Luvru la Paris Fashion Week   profimedia 0808719927 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpg
James Hype (4) png
Timișoara Fashion Week Instagram jpg
eveniment lux distractie jpg
CadoulSpecial   cosuri cadou (1) jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg