Carmen Brumă știe cum să facă K.O. kilogramele în 5 pași

Uite ce trebuie să faci dacă vrei să scapi de greutatea acumulată de Sărbători.

Carmen Bruma kg KO

Pentru că știe cât de greu este pentru orice femeie să-și reintre în formă, Carmen Brumă are câteva sfaturi de ajutor în lupta cu kilogramele în plus.

Iată cele 5 reguli obligatorii pentru ca orice dietă să dea rezultate:

„1. Încearca să elimini pentru început alimente precum: cașcavalul, brânza topită, feta, porumbul fiert, chips-urile, covrigeii, produsele de patiserie din făină albă, mezelurile și dulciurile și băuturile de genul: alcool, sucuri dulci, frappe-uri.

2. Nu mânca nimic după apusul soarelui sau măcar cu 3-4 ore înainte de culcare. Mănâncă fructe la 1-2 ore înainte sau după masă, dar până în ora 15.00.

3. Fă mișcare de 4-5 ori pe săptămână. Poți să mergi la sală, să alergi în parc, să sari coarda sau să te antrenezi acasă. Găsești mai multe exemple de antrenamente pe care poți să le faci acasă pe acest site, la secțiunea antrenamente. Oricare dintre variante poate funcționa, cu condiția să fii perseverent.

4. Evită să mănânci la masa de seară carbohidrați de genul orez, pâine, paste, mămăligă. Cina trebuie să conțină o carne slabă cu o garnitură din salata de sezon.

5. O cură de sucuri pe care să le pregătești acasă și care să te ajute în această perioadă. Poți să înlocuiești gustările cu diverse sucuri. De exemplu, SUCUL DETOX VERDE pe care eu îl prepar cu ajutorul storcătorului prin presare la rece care stoarce foarte bine toate frunzele și rădăcinoasele. Sucul are puține calorii, stimulează digestia, ajută în procesul de eliminare a toxinelor și scade pofta de mâncare. Datorită metodei prin presare la rece se păstrează intacte vitaminele, mineralele și enzimele din fructe, legume și frunze.

INGREDIENTE
1 măr – aprox. 250 g
2 castraveți mici – 200 g
1 țelina (rădăcină)- 100 g
2 mâini de spanac proaspăt
1 lămâie

Folosesc sita pentru sucuri, spăl ingredientele, curăț lămâia și țelina și introduc, pe rând, fructele și legumele în storcător. La final, puteți adăuga și 2 cuburi de gheață, dacă simțiți nevoia. Sucul se bea imediat după preparare, zilnic, în prima parte a zilei“.

1510838_1063164660390010_4382918230614795346_n
Transformarea lui Carmen Brumă

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA