Carmen Iohannis, din nou într-o rochie scurtă şi colorată la braţul preşedintelui

5 iunie, 2022

Prima Doamnă a ales o nouă ţinută văratică în deplasarea ei în Germania.

Carmen Iohannis rochie turcoaz Andreea Tincu in Germania (5) jpg

După doi ani de pandemie, preşedintele Klaus Iohannis a fost invitat să-şi ridice, în sfârşit, premiul primit în 2020 din partea Asociația Germanilor sudeți. Şi asta pentru că, la momentul anunțării premiului, Germania își închisese granițele, din cauza pandemiei, iar evenimentul a fost amânat până când condiţiile sanitare au permis din nou întrunirile.

Organizată pe 4 iunie, chiar de Ziua Germanilor Sudeți, gala a avut loc la Hof, un oraş aflat în apropierea graniţei cu Cehia, din frumosul şi elegantul land al Bavariei.

Cum era de aşteptat, Klaus Iohannis a mers însoţit de Prima Doamnă - care, după venirea lui Jill Biden în România, a fost văzută mai des în public, reluându-şi deplasările alături de soţul ei.

Carmen Iohannis rochie turcoaz Andreea Tincu in Germania (2) jpg

Pentru această ocazie, Carmen Iohannis şi-a pregătit o nouă ţinută veselă, o rochie scurtă şi colorată aşa cum ne-a obişnuit. Piesa vestimentară, scurtă până peste nivelul genunchilor, cu mâneci bufante şi croită din mătase în atelierul designerului Andreea Tincu - acelaşi designer de la Iaşi, la care a apelat şi pentru ultimele sale apariţii - i-a flatat silueta foarte zveltă, pe care Prima Doamnă o afişează la cei 61 de ani ai săi. Totodată, acea nuanţă de turcoaz intens a făcut un puternic contrast cu sandalele roz pal şi geanta fuchsia - reiterând preferinţa Primei Doamne pentru culori.

Carmen Iohannis rochie turcoaz Andreea Tincu in Germania (1) jpg

Şi preşedintele Klaus Iohannis are preferinţele sale vestimentare, el uzând foarte des de acele cravate în nuanţe de bleu, purtate la costume negre sau bleumarin - unele realizate în atelierul lui Alexandru Ciucu.

Soţii Iohannis n-au făcut, însă, discrepanţă la această gală, la care preşedintelui i-a fost înmânat Premiul European Carol al IV-lea (pentru contribuţii aduse la cooperarea dintre popoarele și țările Europei Centrale). Un alt cuplu oficial prezent s-a făcut remarcat prin culoarea roşie - ea prin rochia purtată, el prin cravata aleasă.

FOTO: presidency.ro, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg