Carmen Iohannis se îmbracă de la Nicolle Stănese

Sibiul s-a dovedit a fi liantul acestei noi colaborări, ce se anunţă a fi fructuoasă.

De când Nicolle Stănese s-a reîntors la Sibiu, oraşul său natal, proiectele din televiziune au trecut pe un loc secund, fosta gazdă a show-ului „Bake Off” de la Pro TV concentrându-se pe propriul business, linia vestimentară Melor.

Zilele trecute, Nicolle Stănese a fost vizitată la atelier de însăşi Carmen Iohannis, care la rândul ei a preferat să rămână să locuiască la Sibiu, pentru a le preda în continuare elevilor săi limba engleză.

”Am invitat-o la noi, pentru că mi-am dorit să vadă ceea ce facem aici. I-au plăcut hainele noastre, chiar și-a luat niște rochițe, paltonașe…”, a spus Nicolle Stănese pentru oradesibiu.ro.

   

Cum era de aşteptat, cele două au discutat şi despre o viitoare colaborare. ”Eu am studiat de ceva vreme ținutele ei și m-am familiarizat cu stilul dânsei. Așa că i-am propus să se lase pe mâna noastră, să îi realizăm noi o parte din ținutele pe care le va purta în perioada următoare. Pentru că i-a plăcut stilul nostru, a acceptat”, dezvăluie Nicolle Stănese, în exclusivitate pentru Ora de Sibiu.

Aşa că e de aşteptat ca, în următoarele sale vizite şi apariţii publice, Prima Doamnă să poarte outfituri ale brandului Melor. ”Pentru noi este o onoare că doamna Iohannis a acceptat să îmbrace hainele făcute de noi. Împreună cu fratele meu vom crea ținutele dar ne vom consulta și cu doamna Iohannis. Ea este o persoană care știe ce îi vine bine, elegantă, simplă. Ținutele vor fi în concordanță cu aceste atuu-uri ale ei. Vom merge pe croieli simple, pentru că așa își dorește și așa îi stă bine”, mai spune vedeta de televiziune şi patroana brandului Melor.

  

”Culorile nu vor fi țipătoare. Mergem pe pasteluri, albastru royal îi stă foarte bine…vor fi ținute absolut decente, la fel cum este și doamna Iohannis”, a completat ea.

Cât despre faptul că ținutele lui Carmen Iohannis sunt intens mediatizate, Nicolle spune că nu se teme că va intra în atenția criticilor. ”Eu cred că sunt nedrept comentate în sens negativ. Ea mereu este decentă, nu iese cu nimic în evidență în sens negativ…Suntem noi mult prea cârcotași, pentru că, de exemplu, ținutele Primei Doamne a Franței nu sunt comentate atât de intens…”, spune Nicolle.

  

Carmen Iohannis a apelat, până acum, la desgineri autohtoni precum Eli Lăslean, Andreea Tincu, Alexandru Ciucu şi Stephan Pelger.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA