Carmen Negoiţă, super fashionistă în Israel. Iată ce haine a purtat în vacanţă! FOTO & VIDEO

1 martie, 2017
Carmen Negoita Capernaum Israel jpeg

Cunoscutul fashion blogger a petrecut zilele trecute o vacanţă de neuitat în Israel, ţară pe care a descoperit-o în premieră în toată diversitatea sa.

image

Carmen Negoiţă a vizitat locurile sfinte din Ierusalim, cetatea Masada din deşertul Iudeii, Marea Moartă, Capernaum, antica localitate supranumită Oraşul lui Hristos, a navigat pe Marea Galileei la bordul unei corăbii, Tiberias, Nazareth, Haifa, Acra, precum şi Tel Aviv, oraşul cosmopolit de la ţărmul Mării Mediterane.

Cunoscută pentru stilul său vestimentar inconfundabil şi mereu surprinzător, Carmen a avut grijă şi de această dată ca fotografiile realizate să abunde în elemente de stil uimitoare. În cele şapte zile petrecute în Israel a schimbat 14 ţinute vestimentare, adaptate locurilor pe care avea să le viziteze.

Bloggeriţa a optat pentru haine colorate pentru a contrasta cu nuanţele de bej ale clădirilor din piatră din Ierusalim sau cu nisipul din deşertul Iudeii. Carmen a descoperit astfel în Israel locuri de o frumuseţe incredibilă perfecte pentru pictorialele de modă pe care le-a realizat pentru blogul său.

Pentru călătoria cu avionul şi primele ore petrecute în Ierusalim a optat pentru jeanşi negri cu franjuri, sneakerşi şi tricou alb, geacă verde de tip bomber şi o pălărie de efect. În ziua în care a vizitat locurile sfinte din Israel a ales o rochie roz plisată, tricou alb şi o geacă de jeans.

A treia zi, când a vizitat Masada şi Marea Moartă a ales o fustă asimetrică verde cu motive florale, o bluză mov cu mâneci bufante şi botine argintii - outfit pe care l-am surprins şi noi în cadrul interviului exclusiv pentru revista OK!.

La Capernaum şi Nazaret a optat pentru pantaloni trei sferturi albaştri cu dungi orizontale albe, tricou alb, geacă de denim şi botine albe cu tăieturi geometrice.

În ultima zi din Tel Aviv i-a impresionat pe cei din jur ieşind la plimbare în pijamale din satin stilizate şi papuci cu blană.

Dincolo de fotografiile de modă realizate, experienţa trăită în Israel a fost una memborabilă. Carmen a avut ocazia să descopere arta locală, designerii de nişă autohtoni, viaţa de noapte şi tot ce oferă oraşele cosmopolite Ierusalim, Haifa şi Tel Aviv.

“Israelul a fost, pentru mine, o ţară surprinzătoare. Iniţial eram foarte încântată pentru că doream să văd acele locuri despre care am citit în Biblie. Am trăit acolo momente speciale, cu o încărcătură emoţionantă puternică. Dincolo de locurile sfinte, Israelul este uimitor pretutindeni. Am mers în deşert, câteva sute de kilometri sub nivelul zero al mării până la Marea Moartă. Am făcut câteva fotografii spectaculoase cu peisajul de acolo care pare desprins de pe altă planetă. Am făcut baie de nămol bogat în minerale, am cumpărat şi creme realizate local în centrul de lângă Marea Moartă. În Haifa am rămas impresionantă de frumuseţea grădinilor Bahai şi de zona de restaurante şi cafenele. Tel Aviv-ul este surprinzător de modern şi de cosmopolit. Este foarte dinamic, cu viaţă de noapte wow. Am fost în câteva cluburi şi am rămas surprinsă de cât de diversă au muzica. Vin DJ din toată lumea să mixeze acolo. Au şi un fashion week la care sper să ajung. Hotelurile sunt de toate tipurile, iar cel mai frumos la care am stat a fost cel din Ierusalim, David Citadel. Am descoperit magazine cu haine şi accesorii ale designerilor locali. Sunt avangardişti şi foarte cool. Micul dejun din Israel este senzaţional. Rar am vazut mic dejunuri atât de compexe, cu tot ce îţi poţi dori, de la carne, brânzeturi de tot felul, salate, legume bio, seminţe, condimente, totul foarte gustos şi sănătos. O sa revin în Israel pentru a vizita mai pe îndelete toate locurile”, declară Carmen Negoiţă.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg