Carmen Negoiță, super fashionistă în Israel. Iată ce haine a purtat în vacanță! FOTO & VIDEO

Cunoscutul fashion blogger a petrecut zilele trecute o vacanță de neuitat în Israel, țară pe care a descoperit-o în premieră în toată diversitatea sa.

Carmen Negoita Capernaum Israel

Carmen Negoiţă a vizitat locurile sfinte din Ierusalim, cetatea Masada din deșertul Iudeii, Marea Moartă, Capernaum, antica localitate supranumită Orașul lui Hristos, a navigat pe Marea Galileei la bordul unei corăbii, Tiberias, Nazareth, Haifa, Acra, precum și Tel Aviv, orașul cosmopolit de la țărmul Mării Mediterane.

Cunoscută pentru stilul său vestimentar inconfundabil și mereu surprinzător, Carmen a avut grijă și de această dată ca fotografiile realizate să abunde în elemente de stil uimitoare. În cele șapte zile petrecute în Israel a schimbat 14 ținute vestimentare, adaptate locurilor pe care avea să le viziteze.

Bloggerița a optat pentru haine colorate pentru a contrasta cu nuanțele de bej ale clădirilor din piatră din Ierusalim sau cu nisipul din deșertul Iudeii. Carmen a descoperit astfel în Israel locuri de o frumusețe incredibilă perfecte pentru pictorialele de modă pe care le-a realizat pentru blogul său.

Pentru călătoria cu avionul și primele ore petrecute în Ierusalim a optat pentru jeanși negri cu franjuri, sneakerși și tricou alb, geacă verde de tip bomber și o pălărie de efect. În ziua în care a vizitat locurile sfinte din Israel a ales o rochie roz plisată, tricou alb și o geacă de jeans.

A treia zi, când a vizitat Masada și Marea Moartă a ales o fustă asimetrică verde cu motive florale, o bluză mov cu mâneci bufante și botine argintii – outfit pe care l-am surprins şi noi în cadrul interviului exclusiv pentru revista OK!.

La Capernaum și Nazaret a optat pentru pantaloni trei sferturi albaștri cu dungi orizontale albe, tricou alb, geacă de denim și botine albe cu tăieturi geometrice.

În ultima zi din Tel Aviv i-a impresionat pe cei din jur ieșind la plimbare în pijamale din satin stilizate și papuci cu blană.

Dincolo de fotografiile de modă realizate, experiența trăită în Israel a fost una memborabilă. Carmen a avut ocazia să descopere arta locală, designerii de nișă autohtoni, viața de noapte și tot ce oferă orașele cosmopolite Ierusalim, Haifa și Tel Aviv.

“Israelul a fost, pentru mine, o țară surprinzătoare. Inițial eram foarte încântată pentru că doream să văd acele locuri despre care am citit în Biblie. Am trăit acolo momente speciale, cu o încărcătură emoționantă puternică. Dincolo de locurile sfinte, Israelul este uimitor pretutindeni. Am mers în deșert, câteva sute de kilometri sub nivelul zero al mării până la Marea Moartă. Am făcut câteva fotografii spectaculoase cu peisajul de acolo care pare desprins de pe altă planetă. Am făcut baie de nămol bogat în minerale, am cumpărat și creme realizate local în centrul de lângă Marea Moartă. În Haifa am rămas impresionantă de frumusețea grădinilor Bahai și de zona de restaurante și cafenele. Tel Aviv-ul este surprinzător de modern și de cosmopolit. Este foarte dinamic, cu viață de noapte wow. Am fost în câteva cluburi și am rămas surprinsă de cât de diversă au muzica. Vin DJ din toată lumea să mixeze acolo. Au și un fashion week la care sper să ajung. Hotelurile sunt de toate tipurile, iar cel mai frumos la care am stat a fost cel din Ierusalim, David Citadel. Am descoperit magazine cu haine și accesorii ale designerilor locali. Sunt avangardiști și foarte cool. Micul dejun din Israel este senzațional. Rar am vazut mic dejunuri atât de compexe, cu tot ce îți poți dori, de la carne, brânzeturi de tot felul, salate, legume bio, semințe, condimente, totul foarte gustos și sănătos. O sa revin în Israel pentru a vizita mai pe îndelete toate locurile”, declară Carmen Negoiță.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA