Căsătoria cu un senator a făcut-o pe Elizabeth Taylor să descopere drogurile. "Îmbrăcată doar în lenjerie intimă, îi cerea fiului ei..."

23 noiembrie, 2022
liz

Elizabeth Taylor, una dintre marile frumuseți de la Hollywood, a dus o viață infam de scandaloasă, s-a iubit cu mulți bărbați și a bifat opt căsnicii uluitoare. 

Dar, în calitate de soție a unui senator american, sclipitoarea vedetă a devenit „o bețivă și o drogată”, potrivit unei noi biografii șocante, autorizată de familia actriței.

Când Elizabeth s-a căsătorit cu al șaptelea ei soț, senatorul republican John Warner la sfârșitul anilor 70, și-a chemat unul dintre băieții dintr-o căsătorie anterioară în dormitorul ei, unde era îmbrăcată doar în lenjerie.

 “Era destul de înnebunită de ceva. Era aşezată pe marginea patului în lenjerie intimă şi avea o seringă cu Demerol, (un opioid care dă dependenţă) în mâna dreaptă", şi-a amintit Christopher Wilding, fiul celui de-al doilea soţ al lui Taylor, actorul britanic Michael Wilding.

I-a arătat un punct de pe coapsă” și i-a cerut să-și injecteze acul. Când nu a putut, vedeta câștigătoare a premiului Oscar „i-a stabilit mâna și i-a înfipt acul în carne”.

Este una dintre numeroasele scene șocante pe care Wilding le-a dezvăluit autoarei, Kate Andersen Brower, pentru noua sa carte explozivă, Elizabeth Taylor: The Grit and Glamour  of an Icon , care va fi publicată de Harper pe 6 ianuarie 2023. 

Brower, care spune că a petrecut cinci ani cercetând cartea, a obținut acces exclusiv la familia, prietenii și corespondența lui Taylor pentru această primă relatare autorizată despre viața scandalos de sălbatică a vedetei.

În timpul căsătoriei cu Warner, superba Taylor, cunoscută pentru ochii ei violeți seducătoari și silueta spectaculoasă – nemulțumită de viața ei ca soție de senator în enclava elegantă și conservatoare din Georgetown – a mâncat și a băut atât de mult încât l-a făcut pe Warner să o numească „juninca lui mică”, scrie Brower.

Căsnicia a durat șase ani - o perioadă relativ lungă pentru Taylor, care a fost măritată de opt ori. 

Celelalte mariaje turbulente ale ei au inclus o scurtă uniune cu marele unchi al lui Paris Hilton, Conrad Nicky Hilton, producătorul de film Mike Todd, croonerul Eddie Fisher și Richard Burton.

Brower i-a dedicat cartea lui Warner - care a murit în mai 2021 – dar a vrut ca povestea lui Taylor să fie spusă în sfârșit. 

Relația furtunoasă a actorului britanic Richard Burton cu Elizabeth a făcut titluri în tabloidele din întreaga lume și i-a oferit lui Taylor „un orgasm doar ascultând acea voce a lui”, scrie autorul.

Alcoolicul Burton s-a îndrăgostit „nebunește și puternic” de Elizabeth după ce a cunoscut-o în 1962. El a devenit al cincilea soț al ei.  “Sânii ei erau apocaliptici. Corpul ei un miracol al construcției și opera unui inginer de geniu”, spunea Burton.

Dar stările lui întunecate de la băutură le-au eclipsat stilul de viață decadent și extravagant

Când călătorau, aveau nu mai puțin de 25 de valize cu hainele și bijuteriile ei scumpe.

Relația lor furtunoasă a durat 15 ani și a avut de toate, droguri, băutură, sex.

„Alcoolismul devenise al treilea partener în căsnicia lor”, scrie Brower.

„Medicamentele pentru durere eliberate pe bază de rețetă au devenit otrava ei preferată”, potrivit fiului ei, Chris Wilding. 

Până în 1990, trei dintre medicii lui Elizabeth au fost acuzați de prescrierea excesivă a medicamentelor care crează dependență – după ce au scris un număr de 1.000 de rețete pentru 28 de medicamente diferite între 1983 și 1988, potrivit cărții.

Calmantele, somniferele și analgezicele erau spălate cu Jack Daniels, șampanie și vodcă, scrie Brower.

Elizabeth consuma, de asemenea, droguri de stradă, inclusiv marijuana, PCP, nitrat de amil și cocaină.

liz

La 18 ani, Elizabeth s-a căsătorit cu primul ei soț, descendentul sălbatic al lanțului hotelier Hilton, Conrad Hilton, dar nu înainte ca mama ei să o ducă la o operație prin care i-a fost înlăturat himenul, asta pentru a asigura un act sexual nedureros.

În mai 1959, Elizabeth a primit primul ei diamant, un inel de patru carate de la Hilton.

Cuplul avea gusturi simple și împărtășea dragostea pentru hamburgerii înăbușiți în ceapă. 

Au fost în luna de miere în Europa, dar fiorul a dispărut în doar două săptămâni, când Hilton practic a abandonat-o pentru băutură și jocurile de noroc.

Curând a devenit abuziv și a lovit-o cu un picior în stomac, iar asta i-a provocat un avort spontan.  A aflat că era însărcinată când „a văzut copilul în toaletă”. Unirea a durat doar opt luni.

În 1952, Taylor s-a căsătorit cu actorul britanic Michael Wilding, care era cu 20 de ani mai mare decât ea.  Din cauza diferenței de vârstă, cei doi aveau puține în comun, atât de puține încât, potrivit autoarei, Taylor a avut o aventură cu Frank Sinatra și a rămas însărcinată. 

Ea a vrut să se căsătorească cu artistul, dar managerul lui a respins ideea și a condus-o în Mexic pentru a avorta.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg