Câştigă o invitaţie dublă la filmul: ”Ocean`s 8”

14 iunie, 2018
afis Oceans 8 jpeg

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna şi Helena Bonham Carter fac echipă din 22 iunie pe marile ecrane, în mult aşteptata producţie a verii de la Warner Bros. Pictures – „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă”.

image

Cinci ani, opt luni, 12 zile… şi timpul trece în continuare. Atât de mult a trecut de când Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiectează cel mai mare jaf din viaţa ei. Pentru asta are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu, începând cu partenera ei de încredere Lou Miller (Cate Blanchett). Împreună recrutează specialistele: bijutierul Amita, hoaţa de buzunare Constance, experta în garduri Tammy, hacker-iţa Nine Ball şi designerul vestimentar Rose.

Ţinta este un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actriţa Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met. Planul este perfect, însă totul trebuie să decurgă fără nicio abatere dacă echipa vrea să pună mâna pe diamante. Totul se face la vedere.

Din distribuţia filmului mai fac parte James Corden ca detectiv de asigurări care trebuie să adune toate dovezile, iar Richard Armitage ca partenerul lui Kluger la Gală. Warner Bros. Pictures prezintă din 22 iunie, în asociere cu Village Roadshow Pictures, o producţie Rahway Road, aventura explozivă „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă”. La Hollywood Multiplex.

Ce trebuie să faci pentru a câştiga?

Să răspunzi prin comentarii la acest articol la întrebarea: Cine vine cu planul jafului?

Cei care se înscriu în concurs sunt rugaţi să semneze cu nume şi prenume. Succes!

Câştigătorii sunt: Nicoleta Pasescu şi Butman Doina Ana

Pentru a vă putea bucura de premiu, trebuie să vă prezentaţi la Hollywood Multiplex (Vitan) cu un act de identitate, în perioada 25 – 28 iunie.Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG