Câştigătorul concursului OK! te invită la film!

13 noiembrie, 2013
ioana flora2 jpeg

Câştigătoarea unei invitaţii pentru două persoane la vizionarea în avanpremieră a filmului românesc “Déjà vu” este Bleotu Măcrina. Câştigătorul concursului OK! te invită la film! a fost desemnat prin tragere la sorţi.

Câştigătoarea unei invitaţii pentru două persoane la vizionarea în avanpremieră a filmului românesc “Déjà vu” este Bleotu Măcrina. Câştigătorul concursului OK! te invită la film! a fost desemnat prin tragere la sorţi.

Din 705.600 de minute trăite într-un an, 75 sunt Déjà Vu !

Déjà Vu, cel mai recent film independent care poartă semnatura lui Dan Chişu în calitate de scenarist, regizor, cameraman, actor şi producător va avea premiera de gală joi , 14 noiembrie, la Cinema PRO. Din 15 noiembrie va fi lansat în cinematografele din toată ţara : Târgu Mureş, Craiova, Cluj-Napoca, Brăila, Botoşani, Piatra Neamţ, Călăraşi, Ploieşti şi Târgu Jiu.

Despre film

Filmul spune povestea lui Mihai, un bărbat de 55 de ani care are o relaţie extraconjugală de 3 ani de zile, timp în care şi-a înşelat soţia. Mihai decide să-i mărturisească soţiei despre relaţia lui cu Tania. Cei doi se separă şi Mihai o aduce pe Tania pentru prima dată acasă.

Filmul începe cu momentul în care, a doua zi dimineaţă, Mihai se trezeste şi o găseşte pe Tania în bucătărie tristă. Toată povestea se derulează în următoarele 75 de minute din viaţa celor doi în timp real.

Personajul principal nu apare în film, este descoperit de spectator prin ochii mamei, amantei şi ai soţiei. Spectatorul vede ce vede personajul principal în aceste 75 de minute din viaţa lui.

Momentul culminant este cel al întâlnirii celor trei, moment în care penibilul este escaladat deoarece relaţia scapă de sub control.

image

Motivaţia regizorală

Drama poveştii nu aduce elemente spectaculoase prin însăşi tema, relaţia în trei, o temă déjà exploatată consistent în cinema. Drama izbeşte puternic prin tehnica de filmare şi ceea ce se leagă de aici. Camera fixată pe o cască specială îl transformă pe principalul personaj şi în cameraman şi în regizor luând în considerare că el este singurul decident atât al acţiunilor sale cât şi al cadrelor pe care le surprinde.

Filmul prezintă tema introspecţiei pe care şi-o face un bărbat, pe care nu îl vedem dar îi conturăm portretul şi imaginea din felul în care reacţionează cei cu care interacţionează: amanta, mama, soţia. Asumarea imaginii doar din p.o.v .intenţioneză să transmită spectatorului acel detaliu al gestului zilnic, pe care îl facem mecanic, fără a-l mai înregistra sau felul în care reacţionam cu privirea în situaţii dramatice sau extreme.

Distribuţia: Ioana Flora, Mirela Oprişor, Anca Alexandru, Gabriel Răuţă, Tudor Smoleanu, Horia Gheorghe, Gabriel Sandu, Simona Teodora, Chis Stanciu, Gheorghe Andrei şi Dan Chişu.

Din echipa de filmare au făcut parte : Andrei Gheorghe si Dan Chişu (imaginea), Ana Andrei ( machiaj şi păr), Bogdan Ivaşcu (director de producţie), Marius Elefterache ( sunet).

Filmografia lui Dan Chişu, în calitate de scenarist, regizor şi producător numără deja şase lung metraje, dintre care cinci sunt producţii exclusiv independente: WebSiteStory (2010, producţie independentă), Ursul (2011, co-producţie DaKINO Production & Libra Film), Şi caii sunt verzi pe pereţi (2012, co-producţie DaKINO Production & Family Film, producţie independentă), Youtube Bazaar (2013, post-producţie, producţie independentă), Bucureşti NonStop (2013, post-producţie, producţie independentă).

Déjà Vu este o co-producţie DaKINO Production şi Watch Me Productions, realizată cu sprijinul HBO România, 2012.

image

https://www.facebook.com/pages/D%C3%A9j%C3%A0-Vu/310020835806370?fref=tsvRecente pe Ok! Magazine

Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg
Jeff Bezos și Lauren Sanchez s au logodit, Foto Profimedia (1) jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg