Cât cer pe un concert Smiley, Andreea Bănică şi What`s Up?

11 martie, 2016
Smiley, Andreea Banica, What's Up jpeg

Sunt artişti de top şi e firesc să aibă tarife ridicate. Dar iată care sunt costurile suplimentare aducerii lor la un eveniment.

image

Smiley, Andreea Bănică şi What`s Up sunt showmeni adevăraţi şi toată lumea şi-ar dori să asiste la un spectacol de-ale lor. Dar, pentru ca ei să ajungă pe scenă, organizatorul evenimentului trebuie să scoată din buzunar o sumă de-a dreptul uriaşă. Căci, pe lângă tariful cerut pentru prestaţia artistică, pretenţiile vedetelor pentru evenimentele care care sunt invitate să cânte se coantabilizează separat.

Astfel, Smiley, pe lângă onorariul de 12.000 de euro cerut pentru o petrecere (10.000 la mall, 7.500 în aer liber sau 5.500 în club sau la bal), cere să fie plătită diurna de 60 de lei pe zi pentru fiecare persoană din staff, cazarea să fie făcută în opt camere duble în hoteluri de minimum 4 stele şi plata transportului, mai scump decât dacă ar fi în regim de taxi, adică 3,3 lei pe km. Iar dacă organizatorul vrea ca artistul să cânte, de exemplu, la Timişoara, pe lângă cei 12.000 de euro pe care îi dă artistului, mai trebuie să scoată din buzunar, ca şi cheltuieli colaterale, cel puţin 3.000 de euro.

Tarifele Andreei Bănică sunt, într-adevăr, mai mici, dar destul de piperate şi ele. Astfel, pentru un recital pe care artista îl susţine live, Andreea cere 4.500 de euro ca onorariu, la care se adaugă diurna staff-ului (50 de lei pe zi de persoană), cazare în 6 camere duble la hotel de minimum 3 stele şi transportul la preţul de 3 lei/km.

Cel mai modest dintre cei trei, What`s Up vrea doar 2.500 de euro, diurna de 60 de lei de persoană, cazarea asigurată la hotel de minimum 3 stele şi transportul plătit la valoarea de 1,8 lei pe km.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg