Cât costă o vacanţă în resortul lui Radu Măzare FOTO & VIDEO

12 iulie, 2017
resort Matasaly Radu Mazare Madagascar (1) jpeg

Ai vrea să te bucuri de frumoasa coastă a Madagascarului, într-un complex hotelier cu multe posibilităţi de distracţie? Uite ce a amenajat fostul primar al Constanţei pentru turişti.

image

Plajă, kitesurf, caiac, stand-up paddle board şi observarea balenelor. Acestea sunt doar câteva dintre activităţile outdoor pe care le propune resortul Mantasaly din Madagascar, patronat de Radu Mazăre. Un spaţiu dezvoltat pe un teren concesionat de la un trib local, la care fostul primar al Constanţei a visat încă de la prima lui vizită pe insulă, în 2012.

Mai exact, este vorba de 1,8 hectare de teren în Antsiranana, pe malul oceanului, într-un golf în nordul Madagascarului, în regiunea Diana, concesionat pe 99 de ani, pentru care a plătit, potrivit declaraţiei sale la momentul revenirii în ţară, 1 Euro/mp.

„Investiţia o să fie de vreo 200 – 300.000 de euro, bungalouri plus utilităţi. Cei care fac sporturi din astea, cei care se duc până acolo, nu sunt foarte pretenţioşi. Merg pentru frumuseţea locurilor şi pentru vânt. O să fie aşa, cam la două, două stele şi jumătate. Mâna de lucru o să fie ieftină, aşa că nu o să coste mult“, declara, în 2012, Radu Mazăre.

Acum, Mantasaly Resort are 48 de spaţii de cazare, dintre care 16 bungalouri pe plajă şi 32 de camere de hotel, iar preţurile variază între 65 şi 85 de euro/noapte, în funcţie de tipul camerei (dublă, matrimonială sau superioară) şi de vederea la mare (parţială cu full view). Cei care rezervă camerele superioare cu vedere la mare sunt primiţi cu şampanie la sosirea în resort.

Complexul beneficiază de un restaurant (Fasika Restaurant) care serveşte atât preparate locale, cât şi internaţionale, un lounge (BaoBar Lounge), un SPA (Oasis Spa), precum şi spaţiu şi echipamente pentru kitesurf (Lemur’s KiteSpot).

În afara resortului, poţi face şi alte activităţi, cum ar fi mountain bike (cu posibilitatea de a vedea lemuri în mediul lor natural), ture cu ATV-ul (pe diferite trasee şi cu posibilitatea de-a lua prânzul cu un trib local), excursii în junglă (cu trekking, căţăratul în copaci, birdwatching şi vizitarea grotelor), pescuit, snorkeling (fauna acvatică abundă în corali, peşti exotici coloraţi, căluţi de mare).

Bucătăria locală este delicioasă şi organică, gătită pe foc de lemne şi având la bază peşte, stridii, homar, carne de vită, mango şi legume verzi. Turiştii pot alege între cazarea cu demipensiune sau cu pensiune completă. Totodată, pentru cei neobişnuiţi să testeze aromele locale, bucătarul poate pregăti şi preparate mai comerciale, ca pizza, burgeri sau diverse gustări.

La ce alte cheltuieli să te aştepţi:

 • micul dejun: 6 euro/pers./zi
 • pensiune completă: 30 euro/pers./zi; pentru copiii între 4 şi 12 ani, 24 euro/pers./zi
 • demipensiune: 18 euro/pers./zi; pentru copiii între 4 şi 12 ani, 12 euro/pers./zi
 • băuturile de la bar se plătesc
 • anularea rezervării cu peste 30 de zile înaintea datei anunţate este gratuită, sub o lună se taxează după cum urmează: 50% din suma totală cu 20 de zile înaintea datei anunţate, 100% dacă anularea se face cu mai puţin de 2 săptămâni înainte de data programată
 • transferul de la aeroport la hotel cu maşină 4x4 costă 40 de euro/dus
 • taxa de staţiune este de 1,5 euro/noapte/cameră


Recente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro  Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca
Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs  Instagram (3) jpg
Ești pasionat de grădinărit Iată ce unelte nu ar trebui să ți lipsească din gospodărie jpg