Cât de bine arată românul ales de Sly Stallone să joace în următorul ROCKY!

17 ianuarie, 2018
Florian 2 jpeg

Pugilistul Florian "Big Nasty" Munteanu a fost ales de Sylvester Stallone pentru unul dintre rolurile principale din pelicula Creed 2. Iată ce a spus starul...

image image image image image

"Felicitări lui Florian «Big Nasty» Munteanu, pentru că a obţinut rolul fiului lui Ivan Drago! 27 de ani, 1,95 metri, 111 kilograme de talent", a scris Stallone pe contul lui de socializare media. Iar Forian a dat share acestei postări cu mândrie.

Născut şi crescut în Germania, Florian Munteanu a hotărât să devină boxer dorindu-şi să-i calce pe urme tatălui său, care a practicat acest sport. Şi-a făcut studiile la Universitatea din Munchen - sport şi media - şi are o diplomă în arte, obţinută în 2014.

Românul va interpreta rolul fiului lui Ivan Drago, boxerul sovietic nemilos din Rock IV, jucat de Dolph Lundgren, care, de altfel, îşi reia acel rol în această peliculă. Regizat de Steven Caple Jr. şi după un scenariu scris de Sylvester Stallone, Creed 2 reia acţiunea din Rocky cu o nouă generaţie, Big Nasty al nostru luptându-se cu Adonis Johnson, interpretat de Michael B. Jordan, fiul marelui Michael "Air" Jordan. Filmările pentru "Creed 2" vor debuta în primăvară. Prima parte a filmului a avut încasări de 173 de milioane de dolari la nivel mondial şi i-a adus lui Sylvester Stallone o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun rol secundar, precum şi un Glob de Aur.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (2) jpg
Iquos mov (1) jpg
Ești fan muzică rock Unde poți asculta muzică live în București jpg
pexels steve 845248 (1) jpg
okmagazine ro (1) jpg
Afis DROPDOWN 2 deschidere jpg
index jpg
okmagazine ro (1) jpg
okmagazine jpg
Matthew Perry, Foto Getty (2) jpg
3 jpg
Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg