Cât de drăgălaş e fiul prezentatoarei Magda Pălimariu! Primele poze explicite

20 martie, 2023

Băieţelul vedetei Pro TV tocmai a împlinit 7 luni, ocazie cu care celebra lui mămică ne-a arătat, în premieră, şi faţa lui veselă şi bucălată.

Magda Palimariu baietel Aksel jpg

Magda Pălimariu trăieşte din plin bucuria maternităţii la Oslo, adresa ei de reşedinţă după căsătoria ei cu Ionuț Eriksen, preşedintele Camerei de Comert Româno-Norvegiane si director al unui lanț de clinici şi laboratoare dentare. La fix un an de la căsătoria sa şi chiar de ziua ei, în luna august, Magda Pălimariu a adus pe lume o mândreţe de băieţel, al cărui chip l-a ascuns bine vreme de o jumătate de an, din diverse superstiţii.

Acum, pentru că cel mic a traversat cea mai delicată perioadă a sa de bebeluş, şi celebra lui mămică a mai prins puţin curaj şi a postat câteva imagini cu el, cu ocazia unei dulci aniversări.

"Dragălașul asta mic a împlinit azi 7 luni", a anunţat vedeta Pro TV pe conturile sale de socializare. "Nu îmi vine să cred cât de repede creşte, nu îmi vine să cred că deja silabiseşte și chiar rostește cuvinte scurte, vrea să stea singurel în picioare, deși nu are echilibrul necesar să stea fără ajutor (el crede însă că poate să facă orice singurel); este fericirea mea supremă când mă trezesc dimineața și primul lucru pe care îl face este să îmi zâmbească cât poate de tare. Îi place muzica, mă urmărește atent când îi cânt, ba chiar încearcă să și danseze :)) și câte și mai câte aş putea să scriu despre minunea asta de copilaș drăgălaș", dezvăluie entuziasmată vedeta rubricii Meteo de la Ştirile Pro TV.

"Aksel, ești minunea și împlinirea vieții mele, te iubesc infinit și sunt tare mândră de tine, că deja ești foarte, foarte ambițios și năzdrăvan! Mulţumesc, Doamne, m-ai binecuvântat cu o minunăție de băiat!!", îşi încheie mesajul Magda Pălimariu, care a devenit mămică la vârsta de 43 de ani.

FOTO: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg