Cât ne costă Eurovisionul?

18 martie, 2015
iuliana marciuc eurovision viena voltaj jpeg

Piesa celor de la Voltaj, "De la capăt", a scăpat de acuzaţia de plagiat şi a rezistat şi tuturor criticilor apărute după finala naţională de la Craiova. Şi, cum pregătirile pentru concursul din Austria intră în linie dreaptă, iată ce investiţii face TVR-ul.

Piesa celor de la Voltaj a scăpat de acuzaţia de plagiat şi a rezistat şi tuturor criticilor apărute după finala naţională de la Craiova. Şi, cum pregătirile pentru concursul din Austria intră în linie dreaptă, iată ce investiţii face TVR-ul.

Piesa „De la capăt“, cu care ne vor reprezenta ţara la Viena, a strârnit multe controverse, iar componenţii trupei Voltaj au decis să o adapteze pentru a fi potrivită pentru un concurs internaţional.

Iuliana Marciuc a intrat în legătură telefonică directă în cadrul emisiunii „Star Matinal“, de la Antena Stars, şi a dat ultimele detalii despre programul din vitorul a apropiat al trupei. De asemenea, ea a mărturisit că bugetul pentru Eurovision este de 300.000 de euro.

image

Una dintre problemele asupra căreia s-a insistat a fost faptul că piesa celor de la Voltaj a durat mai mult de 3 minute, limita impusă de regulament.

„Melodia a durat 02.59, iar ceea ce s-a cronometrat în plus faţă de piesă a fost pur şi simplu o regie care s-a făcut înainte de a începe. Iar cei de la Voltaj nu au fost singurii care au avut acest lucru, au mai fost şi alte trupe. Cei de la Voltaj au avut o mamă care îşi lua la revedere de la un copil, care stătea într-un pătuţ, ca să ilustreze mesajul piesei adică relaţia dintre un părinte şi un copil“, a explicat Iuliana Marciuc, producătoarea din acest an a ediţiei locale a Eurovisionului.

„Mie mi se pare că s-au calmat scandalurile, dar eu nu sunt în miezul problemelor. Cei care au scris pe Facebook sunt de fapt un grup de fani, iar reclamaţiile lor nu sunt fondate. Şi acuzaţiile legate de sunet, nu sunt adevărate pentru că m-am uitat şi eu la emisiune în reluare şi nu am sesizat nicio problemă“, a punctat ea.

„În perioada următoare, cei de la Voltaj voi avea o serie de interviuri, iar apoi vor pleca într-un turneu de promovare a piesei. Bugetul pentru anul asta esta ca în fiecare an, adică vreo 300.000 de euro. Dar ăsta nu este doar bugetul deplasării la Viena, a fost bugetul întregului eveniment. Iar bugetul deplasării nu s-a stabilit încă, pentru că au apărut şi nişte sponsori“, a mai spus Iuliana Marciuc pentru „Star Matinal“.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
cib9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg