Câtă iubire este între Lady Gaga și Tom Cruise! Cum au fost surprinși cei doi artiști

4 mai, 2022

Lady Gaga și-a arătat iubirea pentru Tom Cruise. Iată ce gest a făcut superba blondină.

Lady Gaga jpg

Continuarea celebrei producții ”Top Gun” își va încânta fanii, în curând. Emblema filmului, Tom Cruise, se va afla din nou, în miezul evenimentelor.

Lady Gaga a lansat recent noua piesă ”Hold My Hand”, înregistrată special pentru filmul ”Top Gun: Maverick”. Știm deja că îndrăgita solistă are rețeta succesului, atunci când asigură coloana sonoră a unei pelicule.

Gaga (2) jpg

Evident, s-a împrietenit și cu starul filmului, iar ca semn de apreciere pentru îndrăgitul actor, Lady Gaga a arătat tuturor, pe pagina sa de socializare, cum îl sărută pe acesta pe obraz, după show-ul de duminică seara din Las Vegas.

Lady Gaga, care era așteptată la Gala Met, a publicat o imagine în timp ce-l săruta pe Cruise, iar apoi acesta i-a întors sărutul.

Tom Cruise și Lady Gaga jpg

Fanii celor doi sunt foarte surprinși, întrucât nu știau că există o așa afecțiune între cei doi. Gaga a explicat că e foarte bucuroasă că Tom Cruise a participat la concertul său Jazz & Piano, de la Park Theater MGM.

Gaga și Tom jpg

”Mulțumesc că ai venit la spectacol. Te iubesc, prieten drag”, a scris Lady Gaga, etichetându-l pe Tom Cruise.

Așteptarea se apropie de final. Marea premieră ”Top Gun” 2022 va avea loc pe 27 mai, iar Gaga a înregistrat special pentru film melodia ”Hold My Hand”.

Cruise va fi iarăși îndrăgitul locotenent Pete “Maverick” Mitchell și va juca alături de Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Ed Harris și Val Kilmer.Recente pe Ok! Magazine

nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg