Cătălin Botezatu, jurnal de călătorie în Zanzibar FOTO & VIDEO

12 iulie, 2016
Catalin Botezatu Tanzania Zanzibar (4) jpeg

Creatorul de modă se relaxează într-o altă destinaţie de top, Tanzania, de unde ne trimite cele mai frumoase imagini şi gânduri zen.

image

Cătălin Botezatu nu stă locului o clipă. Când nu filmează, are prezentări de modă. Când nu lucrează la o nouă colecţie, e ocupat cu tot felul de acţiuni de promovare. Şi concediu? Când îşi ia concediu? Că doar medicul i-a spus să stea cuminte şi să lase deoparte stresul.

Ei bine, din când în când, îl mai zărim relaxându-se pe câte o plajă exotică, bucurându-se de natura luxuriantă şi de discreţia pe care i-o oferă destinaţiile exclusiviste.

De curând, el a aterizat într-un alt paradis turistic, tocmai în Zanzibar - pentru cunoscători, locul în care s-a născut regretatul solist al trupei Queen, Freddie Mercury.

După instalarea în cameră şi prima plimbare de recunoaştere a locaţiei, creatorul de modă a petrecut o seară tihnită, urmată de o dimineaţă la fel de liniştită, când a ales un mic dejun sănătos, cu fructe locale.

După porţia de vitamine, Cătălin s-a bucurat din plin de plaja din Zanzibar, despre care ne spune că "este fantastică. Poţi merge în apa cristalină aproape un kilometru fără ca apa să îţi treacă de nivelul genunchilor. Vremea este superbă în orice lună a anului, chiar şi de Revelion."

Întâlnirea cu localnicii a fost un spectacol în sine, la fel şi concursul de ambarcaţiuni locale.

Şi, dacă încă nu v-aţi convins de frumuseţile Tanzaniei, iată ce spune Cătălin despre sejurul său, într-o postare pe pagina personală:

"În Zanzibar am stat mai întâi într-una dintre vilele din Blue Bay Beach Resort, aflată pe plajă şi construită în stil tradiţional tanzanian, cu acoperiş de paie şi mobilă din lemn masiv. Fiecare vilă are propria plajă privată de unde am putut admira un fenomen impresionant de flux şi reflux ce are loc zilnic în această parte a insulei. De la ora 9 dimineaţa până după-amiaza la ora 15, apa oceanului se retrage la câţiva kilometri de ţărm, putându-ne plimba în voie pe nisipul de sub apă şi să admirăm scoicile şi vegetaţia marină. Apoi, după ora 15, oceanul începe să se umfle şi, în scurt timp, înaintează spre mal acoperind apoi toată plaja. ‪Zanzibar‬ este o destinaţie frumoasă ce merită descoperită."

Pe noi ne-a convins. Pe voi? Aveţi la dispoziţie şi câteva instantanee de vis.Recente pe Ok! Magazine

croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}