Cătălin Botezatu, jurnal de călătorie în Zanzibar FOTO & VIDEO

Creatorul de modă se relaxează într-o altă destinaţie de top, Tanzania, de unde ne trimite cele mai frumoase imagini şi gânduri zen.

Catalin Botezatu Tanzania Zanzibar (4)

Cătălin Botezatu nu stă locului o clipă. Când nu filmează, are prezentări de modă. Când nu lucrează la o nouă colecţie, e ocupat cu tot felul de acţiuni de promovare. Şi concediu? Când îşi ia concediu? Că doar medicul i-a spus să stea cuminte şi să lase deoparte stresul.

Ei bine, din când în când, îl mai zărim relaxându-se pe câte o plajă exotică, bucurându-se de natura luxuriantă şi de discreţia pe care i-o oferă destinaţiile exclusiviste.

De curând, el a aterizat într-un alt paradis turistic, tocmai în Zanzibar – pentru cunoscători, locul în care s-a născut regretatul solist al trupei Queen, Freddie Mercury.

După instalarea în cameră şi prima plimbare de recunoaştere a locaţiei, creatorul de modă a petrecut o seară tihnită, urmată de o dimineaţă la fel de liniştită, când a ales un mic dejun sănătos, cu fructe locale.

După porţia de vitamine, Cătălin s-a bucurat din plin de plaja din Zanzibar, despre care ne spune că „este fantastică. Poţi merge în apa cristalină aproape un kilometru fără ca apa să îţi treacă de nivelul genunchilor. Vremea este superbă în orice lună a anului, chiar şi de Revelion.”

Întâlnirea cu localnicii a fost un spectacol în sine, la fel şi concursul de ambarcaţiuni locale.

Şi, dacă încă nu v-aţi convins de frumuseţile Tanzaniei, iată ce spune Cătălin despre sejurul său, într-o postare pe pagina personală:

„În Zanzibar am stat mai întâi într-una dintre vilele din Blue Bay Beach Resort, aflată pe plajă și construită în stil tradițional tanzanian, cu acoperiș de paie și mobilă din lemn masiv. Fiecare vilă are propria plajă privată de unde am putut admira un fenomen impresionant de flux și reflux ce are loc zilnic în această parte a insulei. De la ora 9 dimineața până după-amiaza la ora 15, apa oceanului se retrage la câțiva kilometri de țărm, putându-ne plimba în voie pe nisipul de sub apă și să admirăm scoicile și vegetația marină. Apoi, după ora 15, oceanul începe să se umfle și, în scurt timp, înaintează spre mal acoperind apoi toată plaja. ‪Zanzibar‬ este o destinație frumoasă ce merită descoperită.”

Pe noi ne-a convins. Pe voi? Aveţi la dispoziţie şi câteva instantanee de vis.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA