Cătălin Botezatu, vacanţă „activă” în Maldive FOTO&VIDEO

Chiar dacă de cele mai multe ori îmbină activitatea profesională cu vizitarea unor locuri exotice, de data aceasta a fost vorba despre relaxare şi… sport. Un soi de active holiday într-unul dintre cele mai luxoase resorturi de pe glob.

Cătălin Botezatu călătoreşte mult şi de mult timp, străbătând Planeta în lung şi în lat fie în interes profesional, fie pentru plăcerea personală. De această dată, călătoria în Maldive a dedicat-o exclusiv relaxării, reechilibrării mentale şi fizice şi liniştii sufleteşti. Iată cum a arătat experienţa lui la Six Senses Laamu, unul dintre cele mai luxoase resorturi de pe glob.

A făcut aerial yoga pe plaja exotică din Maldive

„În Maldive am stat într-un resort unic, 100% eco, unde se pune accentul pe wellbeing, pe sănătăte, echilibru interior și pe armonia cu mediul înconjurător. La Six Senses Laamu totul e construit doar din lemn, sticlă și țesături naturale, nu există plastic, PET-uri și nu lași în urmă deșeuri. Se acordă o atenție extraordinară protejării ecosistemului. Pe lângă snorkelling, scuba diving, SUP, surf și alte spoturi de apă, pe insulă poți merge la un superb Spa și chiar poți învăța să faci noi tipuri de Yoga, cum ar fi și Aerial Yoga. Practic, exercițiile nu se desfășoară la sol pe saltea, ci în aer. Din tavan coboară fâșii de material textil pe care le înfășori în jurul picioarelor sau în talie, te răsucești și te ridici în aer. Ca la acrobațiile de la Cirque du Soleil. E greu la început, dar, odată ce înveți și își menții echilibrul, senzația este incredibilă. Te relaxezi în aer ca și cum ai zbura. Mai ales ca totul se desfășoară într-un foișor aflat pe plajă, de unde privești oceanul. Ai parte de experiențe unice la Six Senses!”

A locuit într-o vilă 100% eco deasupra apei

„La Six Senses Laamu poți locui în vile pe uscat, cu plajă proprie, sau în vile aflate deasupra apei. Eu am ales a doua variantă, o vilă de 250 de metri pătrați construită din lemn și materiale 100% eco. Din cameră poți să privești oceanul prin pereții de sticlă ce te înconjoară. Ai duș exterior, chiar și o cadă din sticlă pe sub care se vede apa oceanului și peștii care trec pe sub tine. Terasa este imensă. Ai canapea, la umbră, paturi și piscină înfinity la soare și chiar poți urca la etajul unul într-un foișor de unde poți admira frumusețile din jur. Ai o sentiment de liniște și pace știindu-te retras în mijlocul oceanului, doar tu și natura. Este o experiență superbă!”

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA