Cătălin Cazacu, din postura de concurent la cea de prezentator

22 iunie, 2018
Catalin Cazacu Cash Taxi jpeg

După cursa de anduranţă de la "Exatlon", campionul de motociclism viteză porneşte într-o altfel de cursă, tot la Kanal D.

image

Este vorba despre „Cash Taxi”, cel mai nou show concurs de la postul turcesc, al cărui prezentator va fi Cătălin Cazacu. „Cash Taxi” („Cash Cab” – titlul original) este un format internaţional care a cunoscut un succes uriaş în toate ţările in care a fost difuzat. Practic, Cătălin Cazacu va intra în pielea unui taximetrist care îşi va răsplăti clienţii cu bani, dacă aceştia îi vor răspunde corect unei serii de întrebări. Pasagerii, oameni obişnuiţi care urcă în taxi cu intenţia firească de-a ajunge la o destinaşie, vor avea surpriza să îl recunoască în postura şoferului pe Cătălin Cazacu. Ei vor decide pe loc dacă intră sau nu în joc şi, odată cursa începută, vor avea la dispoziţie 30 de secunde pentru a răspunde la fiecare întrebare.

„Te urci în taxi şi câştigi, nu plăteşti! Sunt întrebări la care poţi răspunde fără să stai prea mult pe gânduri, e o joacă prin care poţi ajunge la destinaţie distrându-te şi câştigând bani în acelaşi timp! Abia aştept să înceapă filmările, acestea se vor desfăşura pe litoral! Dacă vedeţi taxiul meu de lux, vă rog să îmi faceţi semn, veţi avea parte de un şofer simpatic şi generos!”, spune Cătălin Cazacu.

„Cash Taxi” („Cash Cab” – titlul original) este un format antrenant, foarte dinamic, în care umorul şi surprizele de tot felul îşi fac loc cu uşurinţă. A fost difuzat in peste 50 de teritorii, a obţinut audienţe uriaşe, dar şi zeci de premii, dintre care amintim patru distincţii Daytime Entertainment Emmy. În curând, show-ul va putea fi vizionat şi de telespectatorii din România, la Kanal D!Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg