Cătălin Cazacu s-a despărțit de Ramona Olaru: "Unele lucruri nu ies așa cum vrei"

8 decembrie, 2022
ramona olaru

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au pornit pe drumuri separate chiar când vorbeau despre nuntă și păreau mai fericiți ca niciodată.  Senzuala blondă a plecat din casa prezentatorului , iar acesta și-a reluat viața de burlac, zilele trecute fiind zărit la aniversarea lui Cătălin Botezatu.

“Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim. Nu o să fac un anunț acum. Momentan, e bine așa cum e situația. Nu mă caută. Chiar nu știu ce face. Eu nu o să-l caut niciodată. Am altă treabă în acest moment. Mă ocup de mine. Drum drept. Tot timpul suferi, dar după o vârstă, vezi lucrurile altfel. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. Dumnezeu îți dă ceea ce ai nevoie, nu ce îți dorești! Nu pot să spun că am greșit eu sau el. Unele lucruri nu ies așa cum vrei, atât pot să spun. Am fost împreună un an”, a spus Ramona Olaru la Antena Stars.

Senzuala blondă dădea de înțeles, de curând, că această relație l-a schimbat pe Cazacu.

“Într-adevăr, Cătălin pare mai liniștit și nu mai este același nebun care face ce vrea, oricând vrea. Ceea ce mie mi se pare o normalitate, atunci când intri într-o relație serioasă și ai gânduri de căsătorie. Și atunci probabil că pare că eu sunt șefă pentru el, în fața prietenilor sau a oamenilor care îl cunosc. De obicei, eu sunt genul care se aruncă cu capul înainte, dar atunci când mă stabilesc lângă cineva, totul este calculat. Nu mai suntem în două sau trei bărci în același timp”, mărturisea vedeta într-un interviu recent pentru revista OK!.



Recente pe Ok! Magazine

Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg