Cătălin Crișan a scris un roman în pandemie. Ce mărturisiri face artistul

4 iulie, 2022
crisan jpg

E fericit că s-a renunțat la restricții și acum își poate ține concertele, dar nici în pandemie nu a pierdut timpul. Artistul a scris un roman și a pregătit alte piese pentru lansare.

În pandemie am apucat să scriu un roman. Mai am un pic și-l termin. Scriu și o a doua piesă de teatru. Am două albume gata. Sunt pe masă, în sufragerie. Am 24 de piese. N-am apucat încă să fac lansarea, pentru că vreau să o fac cu orchestră.

Am vrut prima dată să numesc albumele <<Melodii uitate într-un sertar>>, dar, între timp, a apărut Sala Palatului, duetul cu fata mea, Daria, și atunci n-am mai putut folosi acest nume. Pe multe dintre ele, însă, nu le-a auzit nimeni, pentru că n-au fost difuzate”, a declarat Cătălin Crișan pentru WOWbiz.ro.

crisand jpg

„Au început spectacolele! Doamne ajută! Să vedem cât ne-o ține! Am scăpat de restricții, mi-e să nu vorbim rusește în câteva luni! Eu nu-mi fac foarte multe planuri. Am în minte câte ceva. Vreau să lansez a doua piesă de teatru, să se poată juca, după care să organizez un turneu cu orchestră live în toată țara și nu numai, pentru că doi ani și ceva am stat pe bară!”, a mai spus artistul.Recente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg