Câte operații estetice a suferit fiica lui Kurt Cobain până la 25 de ani?

Fiica celebrului cântăreț, membru al trupei Nirvana, și a nonconformistei soliste de grunge, punk și rock, Courtney Love, a suferit încă din adolescență câteva schimbări fizice de invidiat. Urmând modelul părinților, nici viața ei nu a fost lipsită de încercări, trecând deja printr-un divorț până la vârsta de de 25 de ani. Și chiar dacă a încercat să calce pe urmele părinților și în plan profesional, cariera sa muzicală a eșuat lamentabil.

Courtney Love și fiica ei, Frances Bean Cobain

Controversele stârnite de Frances Bean Cobain nu sunt legate, însă, nici de cariera sa muzicală, nici de cea de model, la ale căror uși bate. Ea este în atenția publicului de ceva vreme datorită multiplelor intervenții chirurgicale suferite în zona feței.

Dacă analizăm fotografiile ei de la 18 ani și cele de acum, vom ajunge cu ușurință la concluzia că a avut de-a face cu un chirurg plastician foarte bun. Rinoplastie, implant în pomeți, botox și injecții cu acid hialuronic în buze pentru augmentare. La finalul lui 2017, aceasta a considerar că are nevoie și de. augmetare a sânilor, apelând la implanturi cu silicon de ultimă generație.

Este evident că aspectul fizic a frustrat-o încă din adolescență, mai ales că este fiica a două sex simboluri ale anilor 90. În prezent ea visează la o carieră de model, o urmează pe mama ei la prezentările de red carpet, a făcut câteva pictoriale de fashion. O dietă riguroasă și câteva vizite la bisturiu s-ar putea să o transforme și pe ea într-unul dintre copiii celebri și doriți de paginile revistelor cu renume în lumea modei internaționale.

Foto: Hepta, Getty Images, Pinterest

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA