Catherine Zeta-Jones, apariție spectaculoasă la un eveniment sportiv! A purtat o coafură retro și o rochie despicată pe picior

Luni seară, actrița de 48 de ani a dat evenimentele hollywoodiene pe unul sportiv! Soția lui Michael Douglas s-a prezentat pe covorul verde al evenimentului BIFA Football Awards, organizat la London Palladium, într-o ținută spectaculoasă, inspirată din anii de glorie ai Hollywoodului.

A venit fără soț!

De fiecare dată când iese din casă reușește să surprindă plăcut, însă, de data aceasta, la acest eveniment sportiv, a fost cu adevărat o apariție. Actrița de 48 de ani, care de regulă e străină de astfel de evenimente sportive, a defilat pe covorul roșu într-o rochie de seară, lungă, metalică, care i-a lăsat la vedere un picior, și care-i purta semnătura designerului Zuhair Murad.

Look-ul său spectaculos a fost completat de buclele retro, inspirate din coafurile starurilor de cinema din Old Hollywood,  și de make-up-ul cu accente metalice, atât de potrivit outfitului ales. În picioare a ales să poarte sandale înalte, cu barete extrem de discrete, în nuanța pielii, pentru a alungi și mai tare picioarele. Nouă ne place look-ul, vouă?

foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA