Catinca Roman, bătută de iubit: "Mama îmi spune că ea nu m-a înţeles niciodată pe deplin"

1 octombrie, 2021
1 catinca jpg jpeg

Catinca Roman nu se ascunde în spatele cuvintelor. Recunoaşte că a fost încercată din plin de suferinţă, iar asta chiar dacă s-a născut într-o familie celebră.

 “Eram un copil introvertit, unde mă puneau acolo stăteam. La prima mea întâlnire cu tata, Petre mi-a adus o bicicletă, să mă îndulcească. Eu am un tată biologic, iar Petre Roman mi-a fost mai mult mentor. Dar eram dificilă în alte direcţii. Şi acum mama îmi spune că ea nu m-a înţeles niciodată pe deplin. Mi-a fost condusă viaţa în aşa fel încât nu mai aveam stăpânire pe ea. M-am simţit de multe ori un copil abandonat, deşi am avut o relaţie bună cu Petre Roman. Pentru un copil de vârsta aia e complicat să gestioneze situaţiile de genul acesta. La momentul respectiv nu-mi lipsea nimic. Mă întrebam de ce sunt nefericită, de ce îmi aleg întotdeauna bărbaţi-trofeu. O să sune dur, dar nu mă plăceam, pentru că nici ai mei nu m-au plăcut”, spune Catinca.

Mai târziu a avut de suferit şi în cuplu.

„Am trecut prin violenţă domestică, prin abuz psihologic mai mult. Abuzul psihologic poate fi subtil şi pervers. Începea de la mici remarci de genul că te-ai îngrăşat un kilogram, că nu mai eşti atrăgătoare. E groaznic, infernal! Prima palmă pe care am primit-o… La momentul respectiv îmi era ruşine. Ruşinea asta românească o să ne omoare pe toţi într-o zi. Am dat explicaţii penibile, cum că m-am lovit în baie, în loc să mă duc să depun o plângere la Poliţie. L-am părăsit în secunda doi. Nu şi-a cerut scuze, era crescut într-o familie în care violenţa era ceva banal. Din fiecare experienţă am încercat să învăţ ceva”, a declarat Catinca Roman, în emisiunea „În oglindă”Recente pe Ok! Magazine

udrea2 jpg
incaltaminte PNG
OKMagazine (1) (1) jpg
Nicola si Brooklyn PNG
lucian7 jpg
Buzdu2 jpg
teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
garko4 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG