Catinca Roman este în doliu, după ce tatăl ei s-a stins. De ce încă nu i-a spus mamei sale vestea?

21 septembrie, 2022

Fiica cea mare a Mioarei Roman și-a pierdut tatăl la vârsta de 90 de ani, un om deosebit pe care și sora ei l-a simțit foarte apropiat.

Catinca Roman si Iosif Zilahy (2) jpg

Toată lumea știe că surorile Roman sunt, de fapt, surori de mamă, căci Mioara Roman a mai fost căsătorită o dată înainte de-a deveni soția fostului premier Petre Roman. Astfel, fiica sa cea mare, Catinca, s-a născut în timpul mariajului său cu Iosif Zilahy, un nume mare în scrima românească. Din păcate, Mioara și Iosif Zilahy s-au separat în 1968, după 12 ani de căsnicie, când Catinca avea doar 7 luni. Între cei doi soți era o diferență de opt ani. Ulterior, Mioara s-a recăsătorit cu Petre Roman și a născut-o pe Oana, ambele fete luând numele de familie al fostului premier. 

Catinca, însă, a păstrat legătura cu tatăl său biologic și, după divorțul mamei sale de Petre Roman, ea a revenit la numele tatălui său, Zilahy. În ultimii ani, ea și tatăl său au fost chiar mai apropiați, fiind și un bunic iubitor pentru Calina, fata Catincăi.

Ceea ce se știe mai puțin este relația pe care Iosif Zilahy o avea și cu Oana Roman, pe care aceasta a dezvăluit-o azi, în mesajul postat în amintirea lui: "Eoci, aşa îi spuneam noi, a plecat azi-noapte dintre noi. A fost bun şi blând. A fost un mare sportiv şi antrenor emerit! A fost tatăl Catincăi şi bunicul Calinei şi un pic bunic şi pentru mine. I-am admirat mereu eleganţa şi frumuseţea, rafinamentul de lord, vorba blândă şi statura perfectă. Drum bun în lumină! Dumnezeu să te odihnească în pace!".

Catinca Zilahy a spus, în mesajul ei, postat pe reţelele de socializare, că ea şi tatăl său "am avut o legătură specială și a fost un un om deosebit. Aşa doresc să fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant".

Tot Catinca a dezvăluit în emisiunea lui Cristi Brancu, "Exclusiv VIP" de la Prima TV, faptul că momentan mama ei nu știe nimic despre decesul primului ei soţ și probabil nici nu va afla. ”Încă nu, pentru că nu aș vrea să îi creez un stres suplimentar în acest moment”, a spus acesta, considerând că mama sa are nevoie de liniște după ce a trecut printr-o intervenție dificilă la șold.

FOTO: pagina personală



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg