Catrinel Marlon, cuceritoare pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția

Toate privirile au fost ațintite asupra ei atunci când a pășit pe covorul roșu, la premiera filmului ”Hacksaw Ridge”, din cadrul Festivalului de Film de la Veneția.

attends the Kineo Diamanti Award Ceremony during the 73rd Venice Film Festival on September 4, 2016 in Venice, Italy.
Catrinel Marlon a impresionat la cea de-a 73-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția

Catrinel Marlon (ex-Menghia) a avut o apariție cu adevărat sexy la cea de-a 73-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția. Actrița în vârstă de 30 de ani a optat cu această ocazie pentru o rochie de seară, arămie, semnată Ermanno Scervino, care i-a venit ca și turnată. Cu un machiaj discret și accesorizare minimalistă (bijuterii Chopard), apariția româncei la acest festival a fost una de bun gust.

VENICE 04/09/2016 - INTERNATIONAL FILM FESTIVAL - RED CARPET OF MEL GIBSON'S FILM 'HACKSAW RIDGE' - NELLA FOTO CATRINEL MARLON. (C) CANIO ROMANIELLO / GRUPPO OLYCOM
O apariție rafinată!

Catrinel a avut surpriza de a primi și un trofeu, în cadrul acestui festival.

VENICE, ITALY - SEPTEMBER 04: Catrinel Marlon attends the Kineo Diamanti Award Ceremony during the 73rd Venice Film Festival on September 4, 2016 in Venice, Italy. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)
Catrinel a primit trofeul ”Young Revelations”

Fericită, actrița a mărturisit prin intermediul rețelelor de socializare că a plecat cu premiul ”Young Revelations”, acordat în cadrul Galei ”Kineo Diamanti Award”. ”Sunt foarte fericită pentru că am primit trofeul ”Young Revelations”.

attends the Kineo Diamanti Award Ceremony during the 73rd Venice Film Festival on September 4, 2016 in Venice, Italy.

foto: Getty Images / hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA