Ce a păţit băieţelul lui Lili Sandu după naştere: "Nu am putut să-l ţin în braţe"

1 septembrie, 2020
2 sandu5 jpg jpeg

Lili Sandu a trebuit să rămână 10 zile în spital după ce a născut. Artista recunoaşte acum, când apele s-au liniştit, că micuţul Thomas, care primise nota 10 la naştere, a făcut un icter greu de gestionat.

„La 24 de ore după ce l-am născut pe Thomas, doctorul neonatolog a descoperit o bilurubină destul de crescută, asta înseamnă că are icter. În general, copiii au o formă mai uşoară. Doamna doctor şi-a dat seama încă din primele lui ore de viaţă şi a decis să acţioneze imediat, ţinându-l pe Thomas la acele lămpi speciale', a povestit Lili într-un filmuleţ realizat în spital.

„Bilurubina era destul de crescută, în jur 12-14, este un icter mai avansat din cauză faptului că există o incompatibilitate între grupa mea de sânge şi cea a lui Silviu, tatăl lui Thomas, au existat nişte anticorpi care au dat peste cap acest nivel al bilurubinei. Ideea este că el este stă în permanenţă la aceste lămpi. Sunt doar două momente ale zilei în care îl pot vedea şi în care pot sta cu el şi îl pot alăpta. Şi asta din a treia zi, pentru că până în a treia zi a stat doar la lampă şi n-am putut să-l ţin în braţe”.Recente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg