Ce actor de Oscar se află la Bucureşti?

30 august, 2017
Dujardin nou jpeg

În 2012, a fost distins cu premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal. Zilele acestea, se află la Bucureşti pentru a filma ultimele scene din noua sa peliculă. Despre cine este vorba?

image

Acum cinci ani a obţinut trofeul Academiei Americane de Film pentru rolul lui George Valentin din The Artist, devenind astfel primul francez distins cu acest premiu. De altfel, cu acest rol a obţinut performanţa de a aduna toate premiile importante: Oscar, premiul de la Cannes, Globul de Aur, BAFTA şi trofeul SAG. Francezii văd în el un fel de George Clooney al lor. Şi nu greşesc. La cei 45 de ani ai săi, Dujardin este fără îndoială unul dintre sex simbolurile Franţei.

Zilele acestea el se află la Bucureşti pentru a filma ultimele scene din comedia "I Feel Good", regizată de Benoît Delepine şi Gustave Kervern - o peliculă în care personajul lui Dujardin hotărăşte peste noapte să se îmbogăţească din chirurgia estetică low cost, acţiunea ajungând să se deruleze într-o clinică din România. După o zi de filmare, Dujardin a apreciat mâncarea de la Voila Bistro, pregătită special de Chef Radu Dumitrescu. Actorul a ales, însă, discreţia totală în timpul vizitei sale de lucru la Bucureşti, în timpul căreia trebuie să definitiveze producţia ale cărei filmări au debutat în satul francez Emmaüs Lescar-Pau din Pirinei.  Comedia va ieşi pe marile ecrane în 2018.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG
cannon PNG
Julia Roberts
mirela vaida si fiul
Simona Radiș și Ancuța Bodnar (1) jpg