Ce-au de zis semifinaliştii de la „Vocea României“ înainte de marea confruntare? Tu pe cine susţii?

12 decembrie, 2014

Zilele trecute, presiunea competiţiei, tensiunea, emoţiile şi dorinţa de a merge în marea finală au fost din ce în ce mai mari. Cei opt concurenţi ajunşi în semifinala de la Vocea României şi-au adunat toată energia de care

Zilele trecute, presiunea competiţiei, tensiunea, emoţiile şi dorinţa de a merge în marea finală au fost din ce în ce mai mari. Cei opt concurenţi ajunşi în semifinala de la Vocea României şi-au adunat toată energia de care dispun pentru a învăţa noi piese şi a rezona cu mesajele cântecelor pe care le vor interpreta mâine seară, de la 20:30, la Pro TV.

Ce piese pregătesc aceştia pentru marea semifinală, şi ce simt înainte de concurs, citiţi în rândurile care urmează:

Brigitta Balogh (echipa Moga):“Am foarte mari emoţii şi îmi doresc să trec mai departe, să ajung în finală. De data asta am o piesă foarte girl power, este o piesă care mă caracterizează, având în vedere că am luptat pentru tot ceea ce am astăzi, şi vreau să transmit asta şi femeilor care mă urmăresc.”

Click pe următoarea!

Anda Dimitriu (echipa Moga): “Am una dintre cele mai grele piese pe care le-am cântat vreodată. Am emoţii foarte mari şi îmi doresc ca piesa pe care o voi cânta să ajungă din nou la sufletele oamenilor.

Aliona Munteanu (echipa Smiley):“Încerc să îmi amintesc nişte lucruri mai neplăcute din viaţă, pentru că am o piesă tristă şi ca să reuşesc să transmit totul aşa cum trebuie, am nevoie să intru în stare. Încerc să nu mai cânt şi să îmi păstrez vocea pentru ziua de mâine, pentru că în ultimul timp am repetat foarte mult.”

Gelu Graur (echipa Smiley):“Mă bucur că Smiley a gândit o nouă strategie în ceea ce mă priveşte. Voi cânta o piesă a unei cunoscute artiste internaţionale şi am foarte mare încredere în alegerea antrenorului. Sper că voi putea transmite publicului emoţiile pe care mi le dă această piesă. Îmi doresc foarte mult ca publicul să trăiască împreună cu mine exact ceea ce îmi transmite acest cântec.”

Ilinca Băcilă (echipa Loredana):“E normal să ai emoţii, orice artist are emoţii, şi este foarte mare dorinţa de a ajunge în finală. Totodată, îţi doreşti să faci o impresie bună şi oamenii să te reţină, iar presiunea devine tot mai mare pentru că au rămas cei mai buni concurenţi acum pe ultima sută de metri şi îţi doreşti să te ridici la nivelul aşteptărilor antrenorilor şi al publicului. Mă bucur că am ocazia să cânt piesa aleasă pentru semfinală, pentru că transmite energie şi fericire aşa cum îmi place mie să transmit pe scenă.”

Maria Hojda (echipa Loredana):“Am emoţii pentru mâine, e un moment important şi decisiv în acest concurs şi îmi doresc din toată inima să reuşesc să creez un moment frumos, cu emoţie. Piesa este un alt stil decât cele pe care le-am cântat până acum. E o piesă dificilă din punct de vedere al interpretării, însă faptul ca am urmat la un moment dat nişte cursuri de actorie sper să mă ajute acum. Această piesă îmi place foarte mult şi mă indentific cu textul ei.”

Ligia Hojda (echipa Tudor Chirilă):“Am emoţii în această semifinală pentru că am de interpretat o piesă dificilă, cu un mesaj foarte puternic care vorbeşte despre suferinţa oamenilor, de ce unii dintre noi ajung să sufere şi de ce viaţa nu e aşa de uşoară precum o visăm.”

Tiberiu Albu (echipa Tudor Chirilă):“Am o altfel de piesă şi sunt extraordinar de emoţionat când o interpretez. Încerc să mă concentrez si să ascult toate sfaturile lui Tudor ca să fie bine. De-abia aştept să urc pe scenă şi să trec momentul, pentru că simt că îmi stă pe creştetul capului (râde).”

Tu ce concurenţi ai vrea să vezi în marea finală?Recente pe Ok! Magazine

carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg