Ce bine arată Jennifer Aniston! Iat-o alături de soțul ei, pe covoru roșu!

A trecut ceva timp de când n-am mai văzut-o pe la evenimente de la Hollywood! Însă, iată că, ieri, a găsit un motiv bun pentru a părăsi conul de umbră în care intrase: premiera filmului soțului său!

O pereche stylish!

Marți seara, Jennifer Aniston s-a prezentat la brațul soțului ei la premiera hollywoodiană a sezonului trei a serialului ”The Leftovers”. Zâmbitoare și jovială, actrița în vârstă de 48 de ani a pozat la panoul evenimentului alături de Justin Theroux.

A revenit pe covorul roșu în forță!

Ulterior, a avut parte și de momentul ei de glorie, pozând singură, spre încântarea fotografilor. Cât despre apariția ei la acest eveniment, trebuie să recunoaștem că Jen nu ne-a dezamăgit nici de data aceasta. Îmbrăcată cu o rochie din piele neagră, actrița a demonstrat că poți fi la fel de sexy și la aproape 50 de ani.

Foarte sexy la 48 de ani!

Rochia purtată de Jennifer aparține casei de modă Brandon Maxwell, din colecția de toamnă a acestui an, și a fost o alegere cât se poate de inspirată, punându-i în evidență perfect silueta actriței.

Rochia i-a pus în valoare silueta perfectă!
Machiajul a fost unul discret și potrivit!

Nici soțul ei n-a fost mai prejos. Justin a avut o apariție destul de elegantă, alegând să poarte un costum clasic, cambrat, și o cravată asortată. Ne place!

foto: getty

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA