ÔÇŁTabla magnetic─â: ce e ok ╚Öi ce nu e ok s─â faci atunci c├ónd o utilizezi?

13 mai, 2022
tabla1 jpg

Exist─â o mul╚Ťime de instrumente pe care le po╚Ťi utiliza pentru a-╚Ťi simplifica activit─â╚Ťile de zi cu zi, dac─â lucrezi ├«ntr-un birou sau ╚Ťi-ai amenajat propriul spa╚Ťiu de lucru chiar la tine acas─â.  Pu╚Ťine elemente au, ├«ns─â, eficien╚Ťa pe care ╚Ťi-o ofer─â o tabl─â magnetic─â.

Acest instrument este unul extrem de popular nu doar ├«n r├óndul persoanelor care vor s─â ├«╚Öi u╚Öureze munca, ci a fost adoptat ╚Öi ├«n ╚Öcoli, iar companiile ├«l utilizeaz─â ├«n s─âlile de ╚Öedin╚Ťe.

De╚Öi este foarte util─â ╚Öi ofer─â o mul╚Ťime de ├«ntrebuin╚Ť─âri, tabla necesit─â ╚Öi o aten╚Ťie sporit─â atunci c├ónd vine vorba despre utilizarea ╚Öi ├«ntre╚Ťinerea ei. Nu toate ac╚Ťiunile sunt permise pe un astfel de element ╚Öi trebuie s─â ai foarte mare grij─â cu privire la cum ├«l tratezi, pentru a te putea bucura de el pe termen lung. Iat─â ce este, mai exact, o astfel de tabl─â ╚Öi cum trebuie s─â o utilizezi pentru a o proteja.

Tabla magnetica: ce este și cum se utilizează?

O tabl─â de acest fel este fabricat─â ├«ntr-un mod foarte specific. Fac parte din structura ei, de regul─â, trei straturi de material feromagnetic. Acestea sunt acoperite cu o vopsea special─â ╚Öi sunt ├«mbinate ╚Öi cu straturi multiple de carton. Suprafa╚Ťa este una care este compatibil─â cu elementele magnetice, pe care le poate sus╚Ťine f─âr─â probleme.

Spre deosebire de tablele de scris clasice, care se utilizau ├«n cadrul institu╚Ťiilor de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt, o tabl─â magnetic─â este mult mai versatil─â ╚Öi practic─â. Ea se poate utiliza ╚Öi ├«n alte contexte, precum s─âlile de ╚Öedin╚Ť─â sau birourile din cadrul companiilor. O astfel de tabl─â se cur─â╚Ť─â foarte u╚Öor ╚Öi nu genereaz─â mizerie sau praf, a╚Öa cum era cazul celor pe care se scria cu cret─â.

tabla3 jpg

Pentru a putea scrie pe o astfel de tabl─â, este necesar s─â utilizezi markere speciale. Exist─â modele variate, de diferite culori ╚Öi grosimi. Elementele inscrip╚Ťionate pe tabl─â cu ajutorul markerelor speciale se cur─â╚Ť─â cu un burete. A╚Öadar, este foarte bine s─â utilizezi tabla magnetic─â ├«n combina╚Ťie cu markere ╚Öi bure╚Ťi concepu╚Ťi special pentru acest tip de suprafe╚Ťe.

De asemenea, po╚Ťi utiliza ╚Öi spray special de cur─â╚Ťare, acesta fiind necesar ├«ndeosebi ├«n cazul tablelor l─âcuite. Pe l├óng─â scrierea cu markerul, tablele suport─â ╚Öi lipirea de post it-uri sau magne╚Ťi, f─âr─â probleme, acestea fiind elemente foarte utile ├«n cadrul ╚Öedin╚Ťelor desf─â╚Öurate de c─âtre companii.

Din categoria recomand─ârilor de ÔÇťa╚Öa nuÔÇť, atunci c├ónd vine vorba de table magnetice, se ├«ncadreaz─â mai multe indica╚Ťii foarte importante. Acestea pot fi g─âsite pe instruc╚Ťiunile de utilizarea ale modelului pe care ├«l utilizezi ├«ns─â, ├«n general, trebuie s─â ╚Ťii cont de c├óteva principii. ├Än primul r├ónd, este necesar s─â scrii pe ea doar cu markerele speciale.

Utilizarea markerelor permanente risc─â s─â compromit─â complet tabla, deoarece aceasta nu va mai putea fi ╚Ötears─â deloc sau se va ╚Öterge doar cu foarte mari eforturi ╚Öi solu╚Ťii speciale. De asemenea, pentru cur─â╚Ťarea tablei, se recomand─â utilizarea de bure╚Ťi ╚Öi spray-uri recomandate, pentru ca suprafa╚Ťa s─â nu fie afectat─â. ├Än plus, evit─â cu orice pre╚Ť s─â zg├órii sau s─â love╚Öti tabla ├«n timpul utiliz─ârii ╚Öi depoziteaz-o doar ├«n spa╚Ťii r─âcoroase, ferite de ac╚Ťiunea direct─â a razelor solare.

Acceseaz─â un magazin de specialitate ╚Öi cump─âr─â o tabla magnetica de calitate, pe care s─â te po╚Ťi baza ├«n fiecare zi. Investe╚Öte ├«n calitate ╚Öi bucur─â-te de productivitate crescut─âRecente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg