Ce fac acum actorii din M.A.S.H. 

9 iunie, 2015

Chiar dacă actorii din M.A.S.H. sunt recunoscuţi pentru rolurile jucate în unul dintre cele mai iubite seriale TV ale Americii, cei mai mulţi dintre ei apar şi astăzi în filme sau la televizor sau chiar pe scenă. În 2002, toţi actorii din MASH, mai puţin McLean Stevenson şi Larry Linville, care s-au stins din viaţă, s-au reunit la a 30 a aniversare.

Alan Alda (Hawkeye) a produs seria televizată The Four Seasons la un an după ce a terminat filmările pentru MASH. Apoi, vreme de 2 decenii, s-a axat în special pe marile ecrane, a început să fie gazda seriei de documentare PBS Scientific American Frontiers în 1993, serie ce s-a finalizat în 2005.

Ce fac acum actorii din M.A.S.H. – Alan Alda, o carieră bogată după finalizarea filmărilor mult iubitului serial american

În 2004 şi 2005, Alda a apărut în The Aviator, fiind nominalizat la Academy Award. Apoi a jucat rolul senatorului Arnold Vinick în The West Wing, fiind nominalizat la premiile Emmy 2005 şi 2006 pentru acest rol. Ca apariţii televizate recente, Alda a fost văzut în 30 Rock (2009-2010) şi Showtime’s The Big C(2011), iar în filme poate fi văzut în Nothing But The Truth (2008), Flash of Genius (2008) şi Tower Heist (2011). Pe scenă, Alda apare în piesa Glengarry Glen Ross pe Broadway în primăvara lui 2005. Radiance: The Passion of Marie Curie, piesa scrisă de el a avut premieră pe Broadway în decembrie 2011.

De asemenea, actorul a scris două volume de memorii, Never Have Your Dog Stuffed: And Other Things I’ve Learned(2005) şi Things I Overheard While Talking to Myself (2007).

Gary Burghoff (Radar), imediat după filmările MASH, a fost gazda a două show-uri televizate, The Love Boat şiFantasy Island. Din 1995 până în 2010, actorul nu a mai apărut nicăieri, apoi a jucat în Daniel’s Lot (2010). În 1999-2000, Burghoff a mers în peste 100 de oraşe cu piesa lui Neil Siomn, Last of the Red Hot LOvers. Pasiunea sa supremă este pictura, pe care s-a axat mai mult decât pe viaţa actoricească.

William Christopher (Father Mulcahy) a apărut ocazional la televizor, în filme şi pe scenă după seria AfterMASH, concluzia seriei MASH, în 1983. Ultimul său rol important a fost în filmul Mad About You în 1998. Împreună cu soţia sa a scris o carte despre experienţa creşterii unui copil autist, Mixed Blessings, fiind implicat în multe acţiuni de conştientizare a populaţiei cu privire la această boală relativ nouă.

Jamie Farr (Klinger) a apărut în diverse serii televizate şi filme. A apărut în două episoade din seria That ’70 Showîn 2002 şi a fost gazda show-ului Biography’sîn 2003. De altfel, a fost mult mai activ pe scenă. Autobiografia sa a fost scrisă în 1994, Just Farr Fun.

Mike Farrell (B.J.) a apărut în câteva filme şi serii televizate după MASH. În 1996 a fost vocea caracterului Jonathan Kent din seria animată Superman. Din 1999 până în 2002 a jucat rolul Dr. James Hansen în serialul Providence. Este implicat activ în politică, sprijină drepturile omului şi şi-a scris autobiografia în 2007, Just Call Me Mike: A Journey from Actor to Activist.

Ce fac acum actorii din M.A.S.H. – Larry Linville şi McLean Stevenson au decedat înainte de reuniunea din 2002

Larry Linville (Frank) a apărut după seria MASH în The Love Boat, Fantasy Island, Murder, She Wrote. A apărut şi în Granpa Goes to Washington şi Paper Dolls. După o luptă de câţiva ani cu cancerul, Larry s-a stins din viaţă pe 10 aprilie 2000, după ce a făcut complicaţii la plămâni.

Harry Morgan (Colonel Potter) a continuat să apară în diferite seriale televizate, precum

şi

În 1987 a avut un rol în

, iar în anii 1990 a apărut într-o serie televizată în rolul unui judecător. În decembrie 2011, şa vârsta de 96 de ani, Morgan s-a stins din viaţă.

Wayne Rogers (Trapper) la numai un an după terminarea MASH, a început să joace în propria serie televizată, City of Angels, care a ţinut doar jumătate de sezon. Apoi, a apărut în House Calls în rolul unui doctor genial. După 3 ani, a jucat rolul miorului Tony Nelson în I Dream of Jeannie: 15 Years Later. În afară de actorie, Rogers este un om de afaceri de succes.

McLean Stevenson (Colonel Blake) a fost gazda show-ului tv The McLean Stevenson Show după ce a terminat seria MASH. După eşecul show-ului, a apărut în Hello, Larry până în 1980. După alte câteva mici apariţii, Stevenson s-a stins din viaţă în urma unui infarct în februarie 1996.

David Agden Stiers (Charles Emerson Winchester, III) a apărut după seria MASH în Star Trek: The Next Generation şi a fost vocea lui Cogsworth din filmul de desene animate Frumoasa şi Bestia. Vocea sa mai poate fi auzită şi în Pocahontas şi The Hunchback of Notre Dame. A mai apărut în diferite serii televizate, în roluri mai mici, actorul fiind, de asemenea, un pasionat dirijor, el este dirijor asociat al Newport Symphany Orchestra şi a dirijat o mulţime de orchestre în toată lumea.

Loretta Swit (Major Margaret Houlihan) este activă pe scenă, mai degrabă decât pe marile ecrane. A jucat în piese ca The Mystery of Edwin Drood, Shirley Valentine, The Vagina Monologues, Forty-Second Street, Cactus Flower, Love, Loss and What I Wore. Actriţa este o mare iubitoare de animale, fiind implicată în acţiuni caritabile pentru drepturile animalelor.Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg