Ce fac acum copiii de la Abracadabra

5 mai, 2015

Una dintre cele mai urmărite emisiuni ale copilăriei celor care se află acum la 30-35 de ani, dar chiar şi cei mai mici, Abracadabra, a rămas un adevărat fenomen, ceva inedit, care a bucurat duminicile celor mici.

Una dintre cele mai urmărite emisiuni ale copilăriei celor care se află acum la 30-35 de ani, dar chiar şi cei mai mici, Abracadabra, a rămas un adevărat fenomen, ceva inedit, care a bucurat duminicile celor mici. Iată, deci, ce mai fac acum copiii de la Abracadabra.

Bine cunoscuţii actori copii ai emisiunii lui Marian Râlea au crescut şi fiecare şi-a urmat visul, pasiunea şi înclinaţiile. Ce-i drept, nu toţi au avut acest noroc, Mica, adică Mihaela Niculescu s-a stins din viaţă la numai 31 de ani, pe 14 martie 2013, răpusă de o ciroză hepatică.

Ce fac acum copiii de la Abracadabra – copiii Abracadabra, cu bune şi cu rele îşi urmează calea

Ultima lor întâlnire a avut loc în aprilie 2010 la emisiunea Weekend cu Monica Dascălu de la Pro TV. După atâtea peripeţii din copilărie, membrii trupei sunt foarte legaţi unul de celălalt şi fiecare se bucură de o carieră de succes.

Radu Bărbulescu (33 de ani) a rămas şi el în televiziune, prima sa dragoste. Tânărul face filme, lucrează în publicitate şi este regizor secund. Deşi emisiunea Abracadabra i-a dat şansa de a fi un model sub lumina reflectoarelor, acesta a ales munca de culise. Abracadabra a fost ca o altă familie pentru el, unde a avut multe de învăţat, unde a realizat multe şi unde s-a format.

Abramburici, adică Geo Morcov, a rămas în trustul PRO, alături de colega sa Abramburica, adică Dana Rogoz. Acum în vârstă de 29 de ani, Dana Rogoz, este cunoscută pentru rolurile din La Bloc, State de România şi Fete cu lipici. A rămas tot Abramburica pentru iubitorii emisiunii lui Râlea.

Ce fac acum copiii de la Abracadabra – au rămas la fel de faimoşi şi talentaţi ca şi atunci

Ducu Ion, care continuă tradiţia celor din familie, este producătorul unor telenovele de pe postul tv Acasă. Tot el a fost producătorul serialelor State de România şi Îngeraşii. Pasiune lui de bază este fotografia şi tot el este producătorul lungmetrajului Minte-mă frumos, în care joacă şi fosta sa soţie, Diana.

Trupa Bambi a luat naştere concomitent cu emisiunea Abracadabra, formată din Raluca şi Denisa Tănase, acestea au în continuare succes maxim. Le ştiţi pe fete şi din Ba da, ba nu şi Feriţi-vă de măgăruş.

Colombina sau Andreea Caranda, acum în vârstă de 35 de ani este producător de emisiuni şi chiar dacă a avut o perioadă în care a renunţat la viaţa din televiziune, prima dragoste nu se uită niciodată.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg