Ce fac acum copiii de la Abracadabra

5 mai, 2015

Una dintre cele mai urmărite emisiuni ale copilăriei celor care se află acum la 30-35 de ani, dar chiar şi cei mai mici, Abracadabra, a rămas un adevărat fenomen, ceva inedit, care a bucurat duminicile celor mici.

Una dintre cele mai urmărite emisiuni ale copilăriei celor care se află acum la 30-35 de ani, dar chiar şi cei mai mici, Abracadabra, a rămas un adevărat fenomen, ceva inedit, care a bucurat duminicile celor mici. Iată, deci, ce mai fac acum copiii de la Abracadabra.

Bine cunoscuţii actori copii ai emisiunii lui Marian Râlea au crescut şi fiecare şi-a urmat visul, pasiunea şi înclinaţiile. Ce-i drept, nu toţi au avut acest noroc, Mica, adică Mihaela Niculescu s-a stins din viaţă la numai 31 de ani, pe 14 martie 2013, răpusă de o ciroză hepatică.

Ce fac acum copiii de la Abracadabra – copiii Abracadabra, cu bune şi cu rele îşi urmează calea

Ultima lor întâlnire a avut loc în aprilie 2010 la emisiunea Weekend cu Monica Dascălu de la Pro TV. După atâtea peripeţii din copilărie, membrii trupei sunt foarte legaţi unul de celălalt şi fiecare se bucură de o carieră de succes.

Radu Bărbulescu (33 de ani) a rămas şi el în televiziune, prima sa dragoste. Tânărul face filme, lucrează în publicitate şi este regizor secund. Deşi emisiunea Abracadabra i-a dat şansa de a fi un model sub lumina reflectoarelor, acesta a ales munca de culise. Abracadabra a fost ca o altă familie pentru el, unde a avut multe de învăţat, unde a realizat multe şi unde s-a format.

Abramburici, adică Geo Morcov, a rămas în trustul PRO, alături de colega sa Abramburica, adică Dana Rogoz. Acum în vârstă de 29 de ani, Dana Rogoz, este cunoscută pentru rolurile din La Bloc, State de România şi Fete cu lipici. A rămas tot Abramburica pentru iubitorii emisiunii lui Râlea.

Ce fac acum copiii de la Abracadabra – au rămas la fel de faimoşi şi talentaţi ca şi atunci

Ducu Ion, care continuă tradiţia celor din familie, este producătorul unor telenovele de pe postul tv Acasă. Tot el a fost producătorul serialelor State de România şi Îngeraşii. Pasiune lui de bază este fotografia şi tot el este producătorul lungmetrajului Minte-mă frumos, în care joacă şi fosta sa soţie, Diana.

Trupa Bambi a luat naştere concomitent cu emisiunea Abracadabra, formată din Raluca şi Denisa Tănase, acestea au în continuare succes maxim. Le ştiţi pe fete şi din Ba da, ba nu şi Feriţi-vă de măgăruş.

Colombina sau Andreea Caranda, acum în vârstă de 35 de ani este producător de emisiuni şi chiar dacă a avut o perioadă în care a renunţat la viaţa din televiziune, prima dragoste nu se uită niciodată.Recente pe Ok! Magazine

oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg