Ce face Adela Popescu în pauza de „Vorbește Lumea“? Laura Cosoi și Ada Condeescu îi sunt complice

10 mai, 2023

Prietene bune în viața reală, mame dedicate, dar și actrițe, Adela, Laura și Ada au pus și de-o întâlnire... pentru marile ecrane. Și nu oriunde, ci la Vama Veche.

Laura, Adela, Ada jpg

Credeați că Adela Popescu e într-un concediu prelungit, complet relaxată și având grijă doar de cei trei copii ai ei și ai lui Radu Vâlcan? Ei bine, actrița nu lenevește pe vreun șezlong la soare, decât arareori, și e cât se poate de ocupată cu noul său proiect, „Retreat Vama Veche“, pentru care a filmat alături de bunele sale prietene, Laura Cosoi și Ada Condeescu, dar și pe soțul său - vă mai aduceți aminte de telenovela „Iubire și onoare“ în care au jucat împreună și în urma căruia au devenit un cuplu?

Practic, regizorul Petre Năstase a dat „strigarea“ pe plaja de la Vama Veche și în cele mai hype locuri din București, reunind actori, dar și vedete din zona digitală, pentru o comedie romantică, după un scenariu de Ovidiu Niculescu.

Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu spun o poveste fără efecte speciale, în care, așa cum anunță haios echipa, „nimeni nu e albastru ca-n Avatar, nimeni nu dansează ca Joker și nimeni nu-l salvează pe Nemo, dar în care totuși mulți se vor regăsi”.

“Nu alegem pe cine iubim” este concluzia filmului în care Eva, o psiholoagă specializată în terapia de cuplu, urmează să se mărite și cele mai bune prietene îi organizează petrecerea burlăcițelor la un retreat discret de tantra-yoga din Vama Veche. Ce nu știu ele este că patronii acestuia sunt fostul iubit al Evei și soția lui însărcinată și că instructorii de yoga adevarăți vor fi înlocuiți, din cauza unui cățel tekel, cu un pescar, un bucătar și cu un dascăl din localitate.

„Trăim vremuri în care fericirea se caută mai mult în exterior decât în interior, prin social media, postări și reacții la postări, distracția sună mai bine dacă se vede într-un story pe Instagram, iar liniștea sau, mai bine zis, neliniștea interioară se găsește mai des pe la sesiuni de yoga și ședințe de terapie decât în introspecții și analize individuale. Găsim partea amuzantă a acestor vremuri și râdem, mai ales că toți ne regăsim în asta într-un fel sau altul. Pot să asigur pe toată lumea că noi ne distrăm și la filmări, nu doar în social-media, iar spectatorii vor avea porții întregi de râs și în cinematografe, nu doar în postări. Hai să fie frumosși în online, dar și în realitate!”, spune regizorul Petre Năstase, aflat deja în Vama Veche, în toiul acțiunii.

Filmările lungmetrajului „Retreat Vama Veche” se vor desăfășura pe parcursul acestei veri, iar lansarea în cinematografe se anunță a fi la începutul anului următor.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg