Ce face cântăreaţa JO în izolare? Deşi e într-o relaţie de doi ani, artista a lansat o piesă despre dezamăgirea în iubire

7 mai, 2020
5 cantareata jo 3 jpg jpeg

Credeţi că stă degeaba în izolare? Cântăreaţa JO a lansat melodia „Noapte polară”, o piesă sensibilă, pentru cei care au rămas cu gândul la o iubire.

Se spune că dragostea adevărată o întâlneşti doar o singură dată în viaţă, iar dacă întâlnirea are loc la momentul nepotrivit, inima îngheaţă şi rămâne legată pentru totdeauna de o poveste de iubire incompletă. Chiar dacă de mai bine de doi ani JO trăieşte o frumoasă poveste de dragoste care o împlineşte pe deplin şi nu a mai întâlnit de mult timp o „Noapte polară", piesa i se potriveşte perfect artistei. Ea şi JUNO sunt în izolare de săptămâni bune şi, chiar dacă nu mai au concerte, cei doi sunt activi pentru fanii lor, pe reţelele de socializare.

1 cantareata jo 4 jpg jpeg

Ea este împlinită în viaţa personală, dar, prin intermediul acestei piese, cântăreaţa este alături de toţi cei care au fost dezamăgiţi şi al căror suflet a fost uitat. „Cred că toţi am trecut la un moment dat prin «noaptea polară» a inimii şi am simţit şi părţile reci ale iubirii. Important e sa învăţam din toate greşelile, atât ale noastre, cât şi ale altora, să căutam oamenii potriviţi şi drumul către Soare”, spune artista.

Iubeşte muzica, niciodată nu ar pune-o pe locul doi, iar acum, deşi traversăm o perioadă destul de dificilă din cauza coronavirusului, artista se refugiază în versuri cu o mare însemnătate. „«Noapte polară» s-a născut în studiourile HaHaHa Production, într-o sesiune la care au participat mai mulţi compozitori şi producători, oameni foarte talentaţi, muncitori şi inspiraţionali. Ideea de «Noapte polară» i-a inspirat pe băieţi si au transformat-o într-o metaforă în jurul căreia au creat piesa. Mi-aş dori ca single-ul acesta să fie un pansament pentru toate sufletele care trec prin «noaptea polară», să le mişte, să le determine să descopere răsăritul”, adaugă JO. Recente pe Ok! Magazine

cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg
heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg