Ce face Octavia Geamănu după ce a fost scoasă de la Observator. "Nu mai aveam energie nici măcar să vorbesc"

8 august, 2022
octavia21 jpg

A muncit cât pentru zece în toți acești ani. Uneori, nu avea timp să stea cu părinții la telefon, alteori să își vadă prietenii de sărbători. Au fost multe sacrificii, dar nu are regrete.  Acum dedică tot timpul pe care îl are soțului și fiului ei.

“Acum vreo 18 ani, pe vremea când mă angajasem la Antena 1 și munceam foarte mult să demonstrez că merit să evoluez din punct de vedere profesional, că merit un salariu mai bun, eram, de multe ori, într-atât de obosită încât nu mai aveam energie nici măcar să vorbesc cu părinții la telefon atunci când mă sunau. Nu se punea problema să mai vorbesc cu prietenii, ori să ne întâlnim măcar de sărbători, pentru că eu munceam tot timpul. Și-mi amintesc o zi de-atunci, pe când așteptam autobuzul 331 în stație la Aviatorilor, într-o zi tare ploioasă, că m-a sunat mama și am certat-o pentru că nu m-a educat să fiu și eu mai…puțin corectă, să pot să aleg drumul mai ușor. N-a mai apucat să spună nimic în momentul acela mama pentru că în secundă doi mi-a fost furat telefonul din mână, de la ureche. Ce vreau să spun e că în ziua aceea, prin ploaia torențială, rămasă și fără telefon, m-am rugat din tot sufletul să vină o vreme în care să am…timp. Culmea, nu bani, ci timp! Căci la fel ca și acum timpul mi se pare cel mai prețios dar. Am simțit să vă scriu rândurile astea așezate în dreptul acestei imagini, după ce m-a întrebat Andrei ce înseamnă să fii sărac și bogat. Fiecare are propria măsură despre sărăcie și bogăție, puțini au și-o dreapta măsură. Dacă aș da timpul înapoi, n-aș schimba nici măcar un gând”, spune Octavia Geamănu.

octavia8 jpg

"De fiecare dată când vin la țară, îmi place să umblu desculță. Așa îmi amintesc că mergeau și bunicii, de dimineață până seara, desculți. Îmi spuneau că e sănătate curată să simtă pământul, chiar dacă picioarele erau oricum, mai puțin fine și delicate. Când suntem conectaţi cu solul, apare un transfer de electroni liberi din pământ în trup, efectele fiind miraculoase asupra celulelor corpului. Încercați din când în când această “împământare”, în curtea casei, în parc. Sunt șanse mari să va prindă bine".



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG