Ce fată frumoasă are Daniel Buzdugan! De ce se teme prezentatorul

10 iunie, 2022
buzdu5 jpg

Are o fiică de toată frumusețea, dar rolul de părinte îl încearcă din plin!

Daniel Buzdugan are convingerea că e mai greu să să fii tată de fată decât de băiat, pentru că, de cele mai multe ori, e greu să știi să răspunzi fragilității ei. Ba mai mult, prezentatorul se teme că, uneori, o protejează prea mult pe Maria.

buzdu1 jpg

“Având și băiat și fată, adică dublă experiență, vă spun sincer că e mai greu pentru un tată relația cu o fetiță, decat cu un băiat. Eu așa simt. Cu un băiat te comporți exact ca atunci când erai de vârsta lui. Cu o fetiță se complică lucrurile, îți pui problema ce să faci și cum să faci ca să fii pe aceeași lungime de undă cu fragilitatea ei, cum să fii pe poziții in momentul în care te va ruga ceva ce nu-i prea ok, și n-o vei putea refuza…

Dar nimic nu se compara cu bucuria unui tată care-și ține fetița de mână, mândria aceea că ești stăpân pe inimioara pură a unui înger de fetiță, care se abandonează total in brațele tale, și acum dar și atunci când va fi fetiță mai mare, gata să-și urmeze propriul destin. Uneori mă cuprind niște temeri, că poate nu-i bine s-o protejez prea mult, alteori mi se pare că sunt prea dur, dar ceea ce știu sigur este că dragostea pe care i-o declar și atunci când îi fac observații o simte pe deplin și asta îi dă putere, încredere în ea și are sentimentul acela că tata e mereu de partea ei și-i vrea totdeauna doar binele!”, spune Daniel Buzdugan.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro png
Transilvanian Ninja JPG
casa de vanzare 2245365837 jpg
chiuveta  jpg
07 10 gentelman jack (1) jpg
lumanari aniversare femeie jpg
Colecția Oltre jpg
Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg