Ce filme vedem la cinema în luna iunie

13 iunie, 2012

Filmul „Prometheus“, regizat de Ridley Scott, se află în topul preferinţelor spectatorilor români, fiind lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră.

Filmul „Prometheus“, regizat de Ridley Scott, se află în topul preferinţelor spectatorilor români, fiind lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră.

Cu thrillerul „Prometheus“, Ridley Scott, regizorul seriei „Alien“ şi al filmului „Blade Runner“, a creat o nouă mitologie, în care o echipă de exploratori descoperă indicii despre originile omenirii, ce îi conduc într-o călătorie tulburătoare la bordul navei Prometheus, spre cele mai întunecate colţuri ale Universului. Acolo, aceştia trebuie să ducă o luptă înspăimântătoare pentru a salva viitorul rasei umane.

Filmul lui Scott au rulat în cinematografele româneşti cu sălile pline, mai ales în weekenduri, când a înregistrat cifre record: 708.613 lei şi 31.579 de spectatori.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc s-a situat liderul săptămânii trecute, „Bărbaţi în negru 3/ Men in Black 3“, care are încasări de 158.132 de lei şi 7.314 spectatori.

În

, agenţii J (

) şi K (

) călătoresc în timp. J a văzut o mulţime de lucruri inexplicabile în cei 15 ani petrecuţi împreună cu oamenii în negru, dar nimic, nici măcar extratereştrii, nu l-au lăsat mai perplex decât partenerul lui teribil de sucit şi morocănos. Dar atunci când viaţa lui K şi soarta planetei sunt puse la grea încercare, agentul J va trebui să se întoarcă în timp pentru a îndrepta lucrurile.

Pe poziţia a treia s-a situat „Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman“, cu încasări de 116.676 de lei şi 6.568 de spectatori.

Noua ecranizare a celebrei poveşti clasice este regizată de

, le are în distribuţie pe actriţele

şi

şi abundă în efecte speciale. În această peliculă, un vânător care a primit misiunea de a o răpi pe Albă ca Zăpada devine în cele din urmă protectorul ei, contrar scenariului clasic imaginat de fraţii Grimm.

Comedia „Ce înseamnă să fii părinte/ What to Expect When You're Expecting“, care prezintă povestea a cinci cupluri care se pregătesc să devină părinţi, s-a situat pe locul al patrulea în box office-ul românesc.

Avându-i în distribuţie pe

,

,

şi

, această peliculă a avut încasări de 70.459 de lei şi 3.967 de spectatori.

„Dictatorul“ ocupă doar poziţia a cincea şi a înregistra încasări de 69.941 de lei şi 3.679 de spectatori.

O parodie inspirată din romanul de mare succes

, scris de Saddam Hussein, filmul spune povestea eroică a unui dictator, care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o „cu atâta dragoste“.

În curând, în cinematografele din România vor rula şi alte pelicule aşteptate de public. Acestea sunt:

„How I Spent My Summer Vacation/Vacanţă după gratii“, film de acţiune, cu Mel Gibson, care va avea premiera pe 15 iunie.

„Madagascar 3: Europe Most Wanted/Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa“, film de animaţie, cu vocile lui Ben Stiller, Chris Rock şi Jada Pinkett Smith, o bucurie pentru toţi copiii mari şi mici, pe ecrane din 15 iunie.

„Piranha 3D“, film horror, care va fi lansat tot pe 15 iunie.

„Rock of Ages/Rock pentru totdeauna“, o dramă muzicală, cu Tom Cruise şi Malin Akerman, aşteptat în cinematografe din 22 iunie.

„Abraham Lincoln: Vampire Hunter/Abraham Lincoln: Vânătorul de vampiri“, un thriller fantastic, cu Benjamin Walker, care ajunge pe ecrane pe 22 iunie.

„Hodejegerne/Vânătorii de capre“, un thriller de acţiune norvegian, de la regizorul Morten Tyldum, care va avea premiera tot pe 22 iunie.

„Iron Sky/Ivazia“, un SF al finlandezului Timo Vuorensola, difuzat în România din 22 iunie.Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg