Ce gândea Volodimir Zelenski în primele ore ale invaziei? Aflăm din cartea-fenomen SHOWMAN

1 martie, 2024

La doi ani de la începutul invaziei Rusiei în Ucraina, o nouă carte îl readuce în centrul atenției pe de-acum celebrul lider de la Kiev.

Volodimir Zelenski FOTO Profimedia

De această dată, este vorba despre SHOWMAN, un volum semnat de SIMON SHUSTER, jurnalistul care urmărește de mai bine de 17 ani relația tensionată dintre cele două țări. 

Shuster îl privește pe Zelenski dintr-o perspectivă nouă. Într-un portret echilibrat, el evidențiază atât lipsa de experiență politică a tânărului președinte, dar și modul în care experiența sa ca actor și producător l-a ajutat să se adapteze rapid rolului de „președinte în vremuri de război” și să câștige, prin mesajele sale, sprijinul oamenilor și guvernelor din toată lumea.

Bazată pe 4 ani de documentare și interviuri cu Zelenski, familia sa, miniștri și comandanți militari, admiratori și opozanți, cartea dezvăluie informații din interior din primele luni ale conflictului precum și momente de sinceritate totală și vulnerabilitate ale președintelui ucrainean.

carte Zelenski jpeg

„Volodimir Zelekenski: « Cred că principalul scop al vieţii este acela de a te simţi util, nu acela de a fi doar un individ care respiră, umblă şi mănâncă. Principalul scop al vieţii este acela de a trăi, de a ști că anumite lucruri depind de faptul că te afli în viaţă şi de a simţi că viaţa ta contează pentru cei din jur » “– Simon Shuster, SHOWMAN.

Cartea scrisă de Simon Shuster ne invită să stăm față în față cu un om prins între dorința de a-și elibera țara de sub influența opresivă a Rusiei lui Vladimir Putin și prețul cumplit pe care poporul său îl plătește în lupta pentru libertate. 

”« Vom fi judecaţi mai târziu », mi-a spus el. « Încă nu am încheiat această măreaţă, importantă acţiune în folosul ţării noastre. Nu încă. »”  – Simon Shuster, SHOWMAN

SHOWMAN este disponibilă pe bookzone.ro.

Foto: Profimedia, PR



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg