Ce îmbătrânită e Gillian Anderson (49) la Globurile de Aur! Timpul n-a fost blând cu chipul ei!

Mulți încă o știu drept Dana Scully, agent special FBI, rol pe care l-a jucat în popularul serial ”The X-Files”, începând din 1993. Pe atunci, Gillian Anderson avea doar 24 de ani și, prin urmare, o experiență actoricească de-a dreptul modestă. În scurt timp, însă, datorită popularității câștigate de către serial, actrița a devenit, la rându-i, una dintre cele mai renumite staruri de la Hollywood.

Gillian Anderson în rolul Danei Scully

Astăzi are 49 de ani și este, în continuare, una dintre cele mai active și faimoase actrițe de la Hollywood. Anul acesta, vom avea ocazia s-o vedem pe Gillian Anderson în pelicula „The Spy who dumped me”, care este momentan în post-producție. Însă, până atunci, ne delectăm cu prezența actriței pe covorul roșu al Globurilor de Aur.

2018 versus 2005
Așa arată acum Gillian Anderson
Internauții s-au întrebat ce s-a schimbat la chipul ei

La cea de-a 75-a ediție a acestui eveniment care deschide, practic, sezonul premiilor în domeniul cinematografiei, Gillian Anderson a avut o apariție fără cusur, din punct de vedere vestimentar, așa cum ne-a și obișnuit până acum. Actrița a respectat dress code-ul evenimnentului și a purtat, în semn de solidaritate, o rochie neagră, extrem de elegantă, care i-a flatat silueta. Cu un croi asimetric și fără un umăr, rochia de tip A i-a venit ca turnată actriței de 49 de ani.

Siluetă fără cusur!

Un alt detaliu a fost, însă, observat de toți. Chipul actriței pare ușor schimbat vizavi de aparițiile recente ale ei, mulți întrebându-se dacă nu cumva Gillian a apelat la serviciile unui medic plastician. Noi nu știm dacă acesta este cazul, dar e clar că actrița a suferit o transformare la nivelul chipului, și asta pentru că, evident, anii au trecut, iar ridurile și-au făcut apariția, așa cum e firesc. În plus, starul hollywoodian pare să fi mai slăbit, ceea ce-i schimbă, evident, conformația. Oricum, Gillian a fost cu adevărat o apariție la acest eveniment și toată lumea i-a apreciat alegerea stilistică! Nouă ne-a plăcut, vouă?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA