Ce mai fac ispitele care s-au făcut remarcate la emisiunea Insula Iubirii

12 decembrie, 2022
featured image (2) jpg

Cu mai mulți ani în urmă, show-ul de televiziune Insula iubirii, bazat pe formatul internațional de reality show Temptation Island, era lansat și în România, la postul de televiziune Antena 1. Conceptul s-a dovedit a fi de mare succes, datele de audiență făcându-i pe producători să ajungă la sezonul cu numărul 6 în anul 2022.

Ce mai fac astăzi unele dintre tinerele care au jucat rol de ispite feminine, cele a căror misiune a fost să testeze fidelitatea unor bărbați, cu riscul aferent de a destrăma cuplurile din care fac parte? Astfel de emisiuni au adesea rolul de a oferi celor care participă adevărate rampe de lansare în showbiz.

Maria Ilioiu, una dintre cele mai populare ispite

Când s-a înscris la Insula Iubirii, Maria Ilioiu a declarat sincer că dorește să găsească un bărbat, o relație serioasă. Ea s-a arătat din start foarte încrezătoare în puterea ei de seducţie, mizând pe aspectul fizic pentru a-i atrage pe participanți. "Ştiu să fiu frumoasă şi senzuală fără a folosi cuvinte pentru asta", spunea aceasta înainte de startul filmărilor.

Cele mai recente informații despre Maria Ilioiu în spațiul public sunt din această vară. Într-un interviu pentru Antena Stars, fosta ispită declara că încă nu a reușit încă să-și găsească alesul, dar a hotărât că vrea să devină mamă. Aceasta a povestit că a simțit o dorință puternică de a avea copii atunci când s-a întâlnit în lift cu un vecin și băiatul său. Contactul vizual cu acel copil i-a declanșat dorința puternică de a-și forma cât de curând o familie, potrivit spuselor ei. În mod neașteptat, Maria Ilioiu spune că îi este dificil să găsească partenerul potrivit pentru o relație serioasă, chiar dacă nu are pretenții mari cu privire la aspectul fizic, ci mai degrabă caută un bărbat inteligent, care știe să se facă plăcut.

Despre Maria Ilioiu se poate spune că este o vedetă destul de cunoscută, cu multe apariții în diverse emisiuni TV din sfera de divertisment. În 2021, a participat la show-ul de televiziune Midnight Poker, dedicat tuturor pasionaților de online poker și live din România - campanie organizată în mai multe serii de 888poker și care s-a bucurat de un succes fantastic. De asemenea, Maria Ilioiu a participat și în alte emisiuni TV foarte populare precum Bravo, ai stil! sau Splash! Vedete la apă.

Alte ispite de la Insula Iubirii care au rămas în atenția publicului

Bianca Pop, o altă fostă ispită de la Insula Iubirii, este prezentă în multe articole în care apare cu o imagine cel puțin controversată, în diverse situații negative. Aceasta și-a anunțat prietenii virtuali că este fericită alături de un bărbat care a ajutat-o să își schimbe viața, dar de curând a fost implicată într-un scandal violent cu iubitul său.

Deea Ienciu a fost într-o ipostază inedită atunci când a trecut de la concurentă la ispită. După ce a concurat în primul sezon și a fost de acord să își testeze relația, Deea Ienciu a revenit în sezonul al doilea în calitate de tentație pentru alte jumătăți de cuplu.

"Trecerea de la statutul de concurent la cel de ispită a fost a doua cea mai interesantă şi frumoasă experienţă din viaţa mea. A fost, într-adevăr, un test pentru mine şi limitele mele, acela de a vedea până unde pot să merg în această emisiune. Faptul că am fost concurentă anul trecut m-a ajutat să deschid ochii, să văd exact ce îmi doresc", a explicat aceasta. Anul trecut, Deea Ienciu explica public faptul că are o relație de 4 ani și că este fericită alături de partener.

Cătălina Manole, o altă fostă ispită de la Insula Iubirii, are succes în social media, având mulți urmăritori pe Instagram și mulți abonați la canalul de YouTube. Activează ca trainer și consilier pe relații de cuplu, dar are legături în continuare cu actoria, modelingul și show-urile TV.

"Îmi vine foarte uşor şi natural să seduc pe oricine se află în jurul meu. Mizez pe privire, contactul vizual e cel mai important, apoi pe aerul misterios, urmat de felul în care fac pe cineva să se simtă atunci când e în preajma mea", explica Cătălina Manole în contextul participării sale la emisiunea care a ajutat-o să își facă un debut puternic în showbiz.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg