Ce mai fac senzualele rivale din videoclipul "Always" al formaţiei Bon Jovi

21 mai, 2017
bon jovi always 9 jpeg

Cine asculta muzica anilor ' 90, îşi aminteşte cu siguranţă de videoclipul lansat de Bon Jovi în 1994, ce spunea povestea unor colegi de apartament care sfârşesc prin a se înşela unii pe alţii.

Mai exact, iubitul Carlei Gugino, superba actriţă cu origini italiene, ajunge să aibă o aventură cu colega de apartament interpretată de Keri Russell. Dar ce fac astăzi cele două, care, la momentul respectiv au devenit sex simboluri peste noapte?

Momentul în care descoperă că iubitul o înşeală.

Carla Gugino, născută în 1971, a îmbrăţişat actoria şi a jucat în filme precum Sin City, American GangsterNoapte la Muzeu  sau Californication. Şi chiar dacă mare parte din averea ei ce însumează 14 milioane $ se datorează actoriei, aceasta a fost şi model, dar a şi pus voce în numeroase filme şi reclame.

De altfel, un alt film care i-a adus confirmarea ca fiind una dintre cele mai senzuale actriţe de la Hollywood a fost chiar serialul Californication, în care joacă rolul avocatei lui Hank Moody (David Duchovny). Cei doi au, în cele din urmă,o aventură.

image

Carla se numără în topul celor mai sexy 15 femei care au apărut în serialul de succes Californication, dar în viaţa de zi cu zi are o relaţie din 2005 cu regizorul şi producătorul Sebastian Gutierez. Cei doi refuză să meargă la altar, Carla declarând în 2009 că nu intenţionează să se căsătorească niciodată: "Nu e important pentru noi, e mai sexy să fim iubiţi. Nu ne ţine nimic decât dorinţa de a fi împreună."

Carla şi Sebastian se lasă rar fotografiaţi împreună.

Chiar şi astăzi, la vârsta de 46 de ani, ea arată extrem de sexy. Iată o evoluţie a look-ului ei.

image

Rivala Carlei în videoclip, actriţa Keri Russell, născută în 1976, a cunoscut succesul odată cu rolul Felicity Porter din serialul Felicity.

În videoclip, Keri joacă rolul prietenei care îl cucereşte pe iubitul Carlei.

După serialul Felicity, aceasta a obţinut roluri de succes în Misiune Imposibilă, în prezent înregistrând un neaşteptat succes cu un alt serial, The Americans. De altfel, pe platourile de filmare ale acestui serial l-a cunoscut şi pe actualul partener,Matthew Rhys, cu care are şi un băieţel, Sam.

Keri & Matthew

În 2013, când au început filmările pentru The Americans,Keri era căsătorită cu Shane Deary, cu care avea deja doi copii: Willa şi River. Şi deşi gurile rele spun că divorţul a fost provocat de infiriparea idilei dintre ea şi Matthew, apropiaţii susţin că cei trei sunt, chiar şi în prezent, "one big happy family", dovadă fiind cea mai recentă apariţie a lui Keri la Comme des Garcons Costume Institute Gala, pe 1 mai 2017, la braţul fostului soţ.

Keri & Shane de pe 1 mai 2017.

Iată o evoluţie a actriţei de pe vremea când apărea pe copertele revistelor pentru adolescenţi şi până în prezent.

image


Recente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg