Ce mănâncă Bella Hadid pentru a arăta atât de bine

Este unul dintre ”Îngerașii” care s-au alăturat echipei ”Victoria`s Secret”, anul acesta. Este, de asemenea, o figură cunoscută în comunitatea modelelor internaționale, grație fizicului impresionant și a versalității de care a dat dovadă până acum.

Mandatory Credit: Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock (7529865ua) Bella Hadid Victoria's Secret Fashion Show, Runway, Grand Palais, Paris, France - 30 Nov 2016
Bella Hadid a defilat pentru prima dată pentru Victoria’s Secret

De aceea, Bella a fost intervievată de zeci de ori până acum pentru a se afla secretul siluetei sale perfecte. Culmea e că aceasta a declarat întodeauna că nu face nimic special pentru a arăta așa, și că-n niciun caz nu recurge la diete stricte.

Zilele trecute, însă, Bella a postat pe Snpachat o imagine pentru a le demonstra tuturor că nu are restricții alimentare și că mănâncă tot ce poftește.

bella-hadid-meal

Glumind, Bella a menționat că ea mănâncă zi de zi cartofi prăjiți și cașcaval pane cu ketchup. Mda, ce să mai spunem? E clar o norocoasă și că organismul o ajută foarte mult la cei 20 de ani pentru a digera foarte rapid caloriile ingerate.

Gigi Hadid - Défilé Victoria's Secret Paris 2016 au Grand Palais à Paris, le 30 novembre 2016. © Cyril Moreau/Bestimage The Victoria's Secret Fashion Show Paris 2016 held at Grand Palais in Paris, France, on November 30th, 2016.
Gigi Hadid, sora mai mare a Bellei Hadid

De altfel, și sora sa mai mare, Gigi Hadid, care de asemenea defilează pentru ”Victoria`s Secret”, a declarat că nu e un fan al dietelor și că nu-i place să facă sport prea mult. ”Dieta mea din prezent este pe bază de pizza. În ultima vreme, numai asta am mâncat. Nu mă dau în vânt după sport, dar câteodată fac cardio sau alerg, iar o zi pe săptămână consum numai sucuri verzi.”, a declarat Gigi, recent.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA