Ce ne pregăteşte James Cameron, după „Avatar“?

13 septembrie, 2012

Evident, „Avatar“ va avea câteva continuări, cam trei la număr, după care Cameron vrea să dezvolte un proiect mult aşteptat de fani.

Evident, „Avatar“ va avea câteva continuări, cam trei la număr, după care Cameron vrea să dezvolte un alt proiect cinematografic al său, mult aşteptat de fani.

După ce producătorul Jon Landau a confirmat că „Avatar 2“ (programat pentru decembrie 2014) şi „Avatar 3“ (decembrie 2015) vor fi filmate unul după altul, Cameron spune că „Avatar 4“ va fi un prequel al primului film cu acţiunea plasată pe Planeta Pandora.

„Am o idee pentru a patra peliculă. Nu am scris încă un scenariu, dar e povestea primelor expediţii pe Pandora şi a problemelor dintre oameni şi Na’vi, povestea a ceea ce înseamnă să fii explorator şi să locuieşti în acea lume“, a explicat el pentru MTV.

Regizorul spune că povestea lui Jake Sully (Sam Worthington) şi a frumoasei Neytiri (Zoe Saldana) se va termina în cel de-al treilea film, astfel că în al patrulea trebuie să înceapă o altaă linie narativă, la fel cum a făcut seria „Războiul stelelor“.

James Cameron a mai dezvăluit că ia în considerare folosirea în distribuţia următoarelor filme din seria „Avatar“ a unor actori chinezi. Motivul? „În cinci ani, industria de film chineză ar putea să aducă venituri la fel de mari ca cele ale pieţei nord-americane. Sunt multe beneficii economice ca un film să aibă co-finanţare chineză. Pentru «Avatar», nu avem nevoie de co-finanţare, bugetele pentru «Avatar 2» şi «Avatar 3» sunt deja asigurate, însă o parte din filmări s-ar putea realiza în China. Studiem cifrele să vedem dacă ne avantajează. Pentru «Avatar», am putea folosi actori chinezi, nu vor fi probleme legate de accent, datorită limbii Na'vi şi pentru că tehnica de filmare este una «performance capture»“, a declarat James Cameron.

Dar ce va fi după

? Regizorul canadian ne asigură că are deja în plan un proiect anunţat în urmă cu câţiva ani şi pe care fanii îl aşteaptă cu mare interes -

, tot o superproducţie SF, cu cyborgi, de această dată, pe care Cameron ne-o tot promite încă din 2005, dar care va ajunge pe ecrane, cel mai probabil, în 2017!

„Sunt încrezător că fanii vor vedeaş până la urmă, «Battle Angel». Este una dintre poveştile mele favorite. O călătorie incredibilă în care o tânără femeie se descoperă pe sine. Este un film care va pune foarte multe întrebări. Ce înseamnă să fii fiinţă umană? Eşti om, dacă ai sentimente, raţiune, suflet? De-abia aştept să aduc publicului acest film“, a declarat Jon Landau, producătorul şi partenerul lui James Cameron în seria „Avatar“.

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Jo Instagram 1 PNG
Rona Hartner jpg
Emi foto PR jpg
kourtney hardashian nunta 1 jpg
Tu stii cum se face igiena orala daca porti aparat dentar AFLA cateva sfaturi utile pentru tratamentul tau jpg
blonda de la drept profimedia jpg
3 motive pentru care sa îți mobilezi bucătăria în această toamnă jpg
anca pandrea și iurie darie PNG
ce cadou PNG
tehnologie jpg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg