Ce pedeapsă a primit fostul soț al lui Britney Spears pentru că s-a năpustit în casa vedetei să-i strice nunta

14 iunie, 2022
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg

Fostul soț al lui Britney Spears, Jason Alexander, a șocat în ziua nunții cântăreței, când a pătruns în casa ei și a cauzat un scandal monstru.

Ba mai mult, a transmis live toată isprava, însă poliția nu s-a lăsat așteptată. Vedeta avea deja un ordin de restricție împotriva bărbatului.

Britney Spears (5) jpg

El fost acuzat de infracțiune și va trebuie să stea departe de ea în următorii trei ani, notează Page Six. În timpul procesului de judecată a lui Alexander de luni, pentru că a intrat în casa lui Spears în ziua nunții ei, joia trecută, procurorul ținutului Ventura a prelungit ordinul de restricție al solistei pop împotriva lui.

Agentul de securitate Richard Eubeler, care „a făcut față altercației” cu Alexander în timpul incidentului, a obținut și un ordin de restricție, a declarat procurorul adjunct principal Erin Meister pentru Page Six.

Alexander, în vârstă de 40 de ani, trebuie să stea la 100 de metri distanță atât de Spears, de 40 de ani, cât și de Eubeler. În plus, nici nu poate comunica cu cei doi: adică fără mesaje text, apeluri sau mesaje pe rețelele sociale.

În ciuda evidențelor, Jason Alexander a pledat nevinovat pentru încălcare a unei proprietăți private, vandalism și agresiune, dar procuratura l-a acuzat de infracțiunea de hărțuire.

Atâta timp cât există ordin de restricție, bărbatul nu poate deține arme și trebuie să renunțe la orice arme de foc pe care le poate avea.

Alexander rămâne încarcerat și acum are o cauțiune stabilită la 100.000 de dolari. Dacă va plăti cauțiunea, va putea ieși însă va fi monitorizat cu o brățară de gleznă de Direcția de probațiune a ținutului Ventura.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg