Ce pedeapsă a primit fostul soț al lui Britney Spears pentru că s-a năpustit în casa vedetei să-i strice nunta

14 iunie, 2022
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg

Fostul soț al lui Britney Spears, Jason Alexander, a șocat în ziua nunții cântăreței, când a pătruns în casa ei și a cauzat un scandal monstru.

Ba mai mult, a transmis live toată isprava, însă poliția nu s-a lăsat așteptată. Vedeta avea deja un ordin de restricție împotriva bărbatului.

Britney Spears (5) jpg

El fost acuzat de infracțiune și va trebuie să stea departe de ea în următorii trei ani, notează Page Six. În timpul procesului de judecată a lui Alexander de luni, pentru că a intrat în casa lui Spears în ziua nunții ei, joia trecută, procurorul ținutului Ventura a prelungit ordinul de restricție al solistei pop împotriva lui.

Agentul de securitate Richard Eubeler, care „a făcut față altercației” cu Alexander în timpul incidentului, a obținut și un ordin de restricție, a declarat procurorul adjunct principal Erin Meister pentru Page Six.

Alexander, în vârstă de 40 de ani, trebuie să stea la 100 de metri distanță atât de Spears, de 40 de ani, cât și de Eubeler. În plus, nici nu poate comunica cu cei doi: adică fără mesaje text, apeluri sau mesaje pe rețelele sociale.

În ciuda evidențelor, Jason Alexander a pledat nevinovat pentru încălcare a unei proprietăți private, vandalism și agresiune, dar procuratura l-a acuzat de infracțiunea de hărțuire.

Atâta timp cât există ordin de restricție, bărbatul nu poate deține arme și trebuie să renunțe la orice arme de foc pe care le poate avea.

Alexander rămâne încarcerat și acum are o cauțiune stabilită la 100.000 de dolari. Dacă va plăti cauțiunea, va putea ieși însă va fi monitorizat cu o brățară de gleznă de Direcția de probațiune a ținutului Ventura.

Foto: Profimedia și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg