Ce piese vestimentare trebuie să aibă orice femeie în dressing?

9 ianuarie, 2023
tinuta

Cu toate ne dorim o garderobă cât mai cuprinzătoare, însă pentru a-ți concepe diverse ținute ai nevoie de o bază solidă. Urmând ca pe parcurs să îți completezi garderoba cu cât mai multe obiecte vestimentare specifice stilului tău.

Iată ce nu trebuie să îți lipsească din dulap!

Jeanși

Drept prim obiect vestimentar esențial în garderoba oricărei doamne, jeanșii sunt varianta perfectă atât pentru un outfit casual, cât și pentru unul ceva mai elegant. Fiind foarte versatili și ușor de purtat, aceștia se află printre cele mai purtate piese vestimentare. În prezent, există o varietate de modele, pentru a avantaja toate siluetele și pentru a fi pe gustul cât mai multor persoane. Jeanșii dăinuie de ani de zile în tendințe, lucru ce le conferă un loc rezervat în dulapul tău, fiind practici și trendy indiferent de sezon. 

Helancă

Printre cele mai clasice piese vestimentare se numără inclusiv maletele. Acestea au rămas în topul preferintelor prin eleganța și simplitatea lor, fiind purtate atât în ținute casual, cât și integrate în unele elegante, perfecte pentru sezonul rece. Atunci când ești pe grabă și trebuie să realizezi rapid un outfit, o simplă maletă te poate scoate din încurcătură. Se pot purta împreună cu o pereche de pantaloni eleganți, jeanși, fuste și în orice combinație rezultatul este pe măsura așteptărilor. 

Palton

Paltoanele vin în ajutorul doamnelor ce simt nevoia să se acopere fără să ducă ținuta într-o zonă mai puțin elegantă. Paltoanele au supraviețuit, de asemenea, de-a lungul anilor și a tendințelor veșnic schimbătoare, rămânând o piesă apreciată în rândul pasionaților de modă. Fără prea mult efort, cu ajutorul unui palton poți crea o ținută cu personalitate. Acesta poate fi purtat peste o rochie simplă, peste un outfit casual, dar și peste o ținută elegantă. 

Sacou

Pentru a fi cât mai versatil, alege un sacou cât mai simplu cu putință și, de preferat, într-o culoare închisă. Astfel, îl vei putea introduce în cât mai multe ținute, fie ele clasice sau nu. Dacă la locul de muncă îți este solicitată o ținută adecvată, sacoul este una dintre cele mai potrivite piese vestimentare, întrucât denotă seriozitate și profesionalism. Mai mult decât atât, acesta poate fi integrat de minune într-o tinută elegantă, alături de o rochie simplă și o pereche de pantofi cu toc.

Genți

În materie de genți, orice doamnă trebuie să aibă minim trei în colecția să: o geantă clasică de dimensiuni mai mari, o poșetă și un clutch. Pentru început, o geantă office de damă de pe BarneyStore.ro este ideală pentru activitățile de zi cu zi. Cu toții avem obiecte fără de care nu ne putem desfășura în afara locuinței, motiv pentru care ne trebuie și o geantă în care să le punem pentru a le lua cu noi. Mai apoi, cu toate avem nevoie de o poșetă de dimensiuni mai mici, pentru momentele în care dăm o fugă în oraș și nu ne sunt necesare mult prea multe lucruri, iar în cele din urma, ar fi ideal ca în garderoba noastră să avem un clutch pentru evenimente. 

Pantofi

Strictul necesar într-o garderobă se rezumă la două perechi de pantofi sport, una de culoare închisă, iar cealaltă într-o culoare deschisă, o pereche de pantofi stiletto și nu în ultimul rând, o pereche de cizme îmblănite. Este foarte important că încălțămintea să fie comodă, căci în caz contrar nu ne vom putea bucura pe deplin de acestea. 

Acestea fiind spuse, cladiți-vă o garderobă cât mai versatilă și de calitate înaltă care să vă servească un timp îndelungat

Sursă foto - unsplash.com



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling