Ce pretenţii are Lady Gaga la sosirea în Bucureşti?

14 august, 2012

Au mai rămas două zile până la cel mai mare concert al anului. Lady Gaga urmează să sosească mâine în România la bordul avionului său privat, aşa că stafful ei a dat deja instrucţiuni organizatorilor

Au mai rămas două zile până la cel mai mare concert al anului. Lady Gaga urmează să sosească mâine în România la bordul avionului său privat, aşa că stafful ei a dat deja instrucţiuni organizatorilor concertului de la Bucureşti cu privire la pretenţiile divei. Lady Gaga vine însoţită nu de un iubit, ci de căţelul ei, Fozzy, pe care îl are mai mereu cu ea, într-o geantă Louis Vuitton. Organizatorii se dau peste cap să îndeplinească toate cerinţele cântăreţei, care nu sunt puţine sau ieftine, costându-i pe organizatori câteva zeci de mii de euro.

În capul listei cerinţelor divei se află instalarea a 50 de cabine, săli şi birouri, o bucătărie specială unde va găti bucătarul personal al vedetei, un studio de repetiţii, dar şi o cameră de relaxare („vanity room"), unde Lady Gaga va fi răsfăţată cu masaj şi tratamente de relaxare înainte şi după concert. Cabina artistei va fi decorată cu buchetele de flori albe, fără miros, iar frigiderul va fi plin cu o gama variata de bauturi energizante, shake-uri proteice cu multe vitamine.

Solicitări exprese au fost făcute şi pentru conexiune permanentă la internet de mare-viteză, pentru a ţine legatura permanentă cu fanii săi de pe reţelele de socializare, dar şi pentru televiziune prin satelit, la care va fi conectat televizorul personal al lui Lady Gaga.

În ceea ce priveşte meniul său, el va respecta rigorile unei diete foarte sănătoase, nutriţionistul personal având grijă ca artista să nu depăşească un număr limitat de calorii. Astfel, bucătarul îi va prepara salate, peşte şi gratar, numai cu ingrediente organice.

Show-ul Lady Gaga se anunţă a fi unul cu adevărat grandios, începând de la scena impresionantă a artistei, cea mai mare din lume în acest moment, continuând cu detaliile de producţie şi încheiand cu backstage-ul, de 1.200 mp, care găzduieşte una dintre cele mai mari garderobe folosite vreodată de un artist într-un turneu mondial (fapt pentru care va fi păzită 24 de ore din 24 de trei agenţi de pază, artista cerând în mod expres ca aceştia să fie nefumători!).

Biletele rămase disponibile pentru show-ul din 16 august se găsesc, în continuare, în reteaua magazinelor Diverta, la preţuri începând de la 90 de lei, acestea putând fi achizitionate, în limita disponibilităţii, chiar şi în ziua evenimentului, de la intrarea în zona de concert.

Accesul publicului se va face începand cu ora 17:00, pe la cele doua intrări amenajate pe Bulevardul Libertăţii.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG