Ce relaţie are acum Dan Bittman cu Liliana, mama copiilor săi: "Nu suntem bine"

2 martie, 2022
2 bit8 jpg jpeg

Şi-au separat drumurile, dar au lăsat şi tăcerea să vorbească! Dan Bittman recunoaşte că nu mai comunică cu mama copiilor săi şi că decizia i-a aparţinut Lilianei.

,,Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înţeleg, are toate motivele să o facă, voiam doar să rămânem într-o relaţie mai bună decât avem acum, pentru copii”, a mărturisit Dan Bittman în cadrul podcast-ului ,,Fără filtre".

„Asta-i tot! Îi împărţim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lăsat ei toate casele şi toate astea ca să nu aibă nicio problemă materială. Eu sunt bine, nu am nicio problemă! Nu iau nimic cu mine. Însă, îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare dificil. Asta-i singura chestie care mă deranjează, ca să spun aşa. Sper să-i treacă, pentru că eu nu ţin supărare. Mă împac de fiecare dată şi cu oamenii care mi-au făcut rău. Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine!”, a mai spus artistul.Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg