Ce riscă vedetele care poartă haine din latex sau alte materiale sufocante?

Citeste tot despre:

, , ,

Ținutele de red carpet din latex fac, și anul acesta, ravagii pe covorul roșu, iar vedete precum Nicki Minaj, Melanie Brown și Kim Kardashian sunt mari fane ale vestimentației extrem de mulate pe corp.

Nicki Minaj

Poate că o astfel de salopetă care îți subțiază corpul te poate face să arăți sexy, însă specialiștii în sănătate atrag atenția că, dacă porți haine în care nu poți respira, din materiale inconfortabile și artificiale, te expui unui spectru destul de larg de boli, printre care infecții vaginale și indigestie.

Mel B

Materialele în care nu poți respira provoacă transpirație abundentă și se creează un mediu propice pentru apariția bacteriilor și a ciupercilor care cauzează infecțiile vaginale.

Mai mult, hainele extrem de strâmte pot afecta circulația sanguină la nivelul picioarelor, înrăutăți aspectul venelor varicoase și grăbi apariția celulitei.

Khloe Kardashian

Dacă mănânci în timp ce porți haine din latex sau alte materiale asemănătoare, te poți confrunta cu dureri de burtă, din cauză că abdomenul tău nu se poate dilata, iar asta duce la indigestie și arsuri stomacale.

Pe lângă faptul că sunt periculoase pentru sănătate, aceste haine sunt extrem de greu de îmbrăcat, respectiv dezbrăcat, fără să folosești o cantitate serioasă de pudră de talc.

Kim Kardashian

Și, până la urmă, nu ni se pare că vedetele arată chiar extraordinar în ele…

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA